GlobalCollect

Client

GlobalCollect

Pillar

Content

Date

2019

Branches

Banking

Services

Influencer marketing, Social Media

International Influencer Marketing in Finance – GlobalCollect, onderdeel van Ingenico Group, is wereldwijd de meest bekende Payment Service Provider. Het bedrijf verwerkt internationale eCommerce-betalingen voor meer dan 600 van ’s werelds meest erkende eCommerce-merken in de sectoren digitale goederen en diensten, reizen, detailhandel en videogames, naast vele andere. GlobalCollect stelt zijn klanten in staat om efficiënt en veilig betalingen te accepteren uit meer dan 170 landen in meer dan 150 valuta.

GlobalCollect wilde zijn bekendheid en reputatie in de Verenigde Staten versterken en tegelijkertijd zijn activiteiten uitbreiden.

Aanpak

We identificeerden meer dan 150 beïnvloeders in de betalingssector die verband hielden met andere sectoren waarin GlobalCollect zijn bereik wilde uitbreiden, zoals reizen, retail, gaming en e-commerce. We koppelden de meest invloedrijke betalingsdeskundigen per branche aan GlobalCollect.

Effect

We hebben de basis gelegd voor een uitgebreid influencer marketingprogramma waarin betaalexperts van GlobalCollect werden gekoppeld aan internationale influencers binnen de branches waarmee zij in contact wilden komen. Dit zorgde voor een uitwisseling van kennis tussen beide partijen en bood GlobalCollect de mogelijkheid om de payment influentials ook aan hun internationale conferenties te binden.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.