LeasePlan

Influencer marketing in Finance

Client

LeasePlan

Pillar

Content

Date

2014

Branches

Banking

Services

Influencer marketing, Social Media

LeasePlan Bank is een Nederlandse online spaarbank en onderdeel van LeasePlan Corporation N.V. die wereldwijd actief is en al meer dan 50 jaar bestaat. Op dit moment zijn meer dan 140.000 mensen klant bij LeasePlan Bank.
Als spaarbank wilde LeasePlan Bank haar communicatie richten op het helpen van klanten om meer geld te sparen. Omdat wij hun social media strategie al hadden ontwikkeld en hun aanwezigheid op Facebook en Twitter onderhielden, vroeg LeasePlan Bank ons om een campagne te ontwikkelen.

Aanpak

We identificeerden een breed scala aan financiële beïnvloeders die gepassioneerd waren of expertise hadden op het gebied van geld besparen. Dit varieerde van financiële bloggers tot anonieme personen die hun inkomsten en uitgaven volledig online deelden, samen met insidertips uit uitgebreide spaarervaring. Daarna koppelden we de meest relevante influencers aan LeasePlan Bank.

Effect

LeasePlan Bank had nu de middelen om te gaan communiceren met en naar financiële influencers om hun verhaal te vertellen en hun positie als online spaarbank te versterken.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.