Little Tikes

Iconic toy brand Little Tikes

Client

Little Tikes

Pillar

Content

Date

2015

Branches

Kids

Services

Influencer marketing, Social Media

Dit iconische speelgoedmerk is onderdeel van MGA Entertainment en bestaat al sinds 1979. Andere bekende merken van MGA Entertainment zijn Bratz, Baby Born en Lalaloopsy. Endeavour beheert de social presence en ontwikkelt campagnes voor Little Tikes. Dit jaar hebben we een programma opgezet rondom mommy-bloggers, influencers in de speelgoedindustrie, en met hen samengewerkt om de zomercampagne te promoten.

De outdoorcampagne draaide om het enorme assortiment buitenspeelgoed van Little Tikes.

Aanpak

We wilden ouders EN kinderen motiveren om samen quality time te hebben terwijl we het buitenspeelgoed van Little Tikes lieten zien. We namen een nogal ongebruikelijke route… door een groot deel van de campagne offline te brengen, naar het echte leven. Fans konden digitaal materiaal downloaden van allerlei outdoorproducten waarmee kinderen en hun ouders hun fantasietuin konden maken en deze op de Facebook-pagina posten. Om de campagne offline te promoten werkten we samen met de grootste speelgoedwinkels (zoals Toys XL) waar hetzelfde materiaal te vinden was en mee naar huis kon worden genomen. Om de campagne online te promoten hebben we het materiaal verspreid onder de grootste mama-bloggers van Nederland en België en hen uitgedaagd om ook samen met hun kinderen te knutselen, knippen en plakken.

Effect

Een van de triggers om mee te doen aan de campagne was dat je daadwerkelijk een fantasietuin kon winnen. Ongeveer 400k families werden bereikt, we hebben de Little Tikes fanbase met bijna 10% weten te laten groeien. Ook de influencers waren verantwoordelijk voor meer dan de helft van het bereik op social media.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.