HelloDialog online marketing stagiaire

Hours

Internship

Department

Hellodialog

Location

Haarlem

Intro 

Wil jij jouw onlinemarketingcarrière een kickstart geven? Dan is dit dé stageplek voor jou! Bij Hellodialog krijg je persoonlijke begeleiding, werk je voor toonaangevende merken en lig je elke dag in een deuk van het lachen. Wie wil dat nu niet? Solliciteer daarom snel en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons gezellige team!

Wat ga je doen 

Als online marketing stagiair bij Hellodialog krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte e-mailmarketingexpert! Je komt terecht in ons enthousiaste Hellodialog team en wordt het aanspreekpunt voor onze klanten met vragen over e-mailmarketing. Je leert alle ins en outs van onze e-mailapplicatie en krijgt de kans om klanten te helpen met het opzetten van succesvolle e-mailcampagnes.

Maar dat is nog niet alles! Je leert hoe je onze klanten kan ondersteunen, je houdt je bezig met allerlei aspecten van online marketing en je leert marketingacties op te zetten; je werkt deze uit, wordt begeleid bij het maken van analyses op het gebied van online marketing, ontwikkel én plaats je socialmediaposts. Ook ondersteun je het sales-team met het verrijken van leads en geef je allround ondersteuning op het gebied van marketing, sales en client services

HelloDialog is onderdeel van digitaal marketingbureau Endeavour. Bij Endeavour geloven we in het belang van persoonlijke ontwikkeling en daarom bieden we jou de ruimte om ook mee te kijken in de keuken bij onze andere marketing collega’s. Kortom, als stagiair bij Endeavour leer je niet alleen ontzettend veel over e-mailmarketing, maar krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen op andere gebieden van online marketing. 

Waar ga je dat doen 

Endeavour is de meest toonaangevende digital agency van Haarlem met drie prachtige locaties in het centrum van de stad. Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing; Endeavour faciliteert het complete pakket. 

Daarnaast organiseren we regelmatig kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Ook genieten we graag samen van een borrel of een feestje.

Wie ben jij 

Je bent

 • een hbo-/wo-student. Bij voorkeur met studieachtergrond in bedrijfskunde, marketing of communicatie
 • leergierig en hebt een proactieve houding
 • 32 tot 40 uur beschikbaar per week

Je hebt

 • een commerciële instelling
 • goede communicatie skills
 • een goede kennis van de Nederlandse taal

Je kan

 • creatief denken
 • overweg met social media

Wat wij bieden 

Endeavour is aan het groeien, en daar kun jij deel van uitmaken. Dat betekent dat je een belangrijke rol hebt in ontzettend veel toffe en uitdagende projecten. 

Daarnaast bieden wij jou: 

 • tijd en ruimte om je onderzoeksverslag of scriptie te schrijven 
 • een stagevergoeding van € 400
 • de lekkerste lunch van Haarlem
 • een creatieve, gezellige werkplek in het centrum van Haarlem 
 • de leukste vrijdagmiddagborrels

Selectieprocedure 

Reageer je op de vacature online marketing stagiair in Haarlem? Dan ontvang je een bevestiging van je deelname aan de selectieprocedure. Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze toffe stage. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer direct op de vacature online marketing stagiair!

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.