Online strategie

Baan de weg naar groei

Een ijzersterke online strategie baant de weg naar groei. Maar, hoe bepaal je waar je op inzet om je groei te versnellen? Hierbij geldt: het geheel is groter dan de som van alle delen. Een gedegen online strategie garandeert een naadloze coördinatie op ieder kanaal. Jouw strategie is de blauwdruk die het roer omgooit of bijstuurt. Of dat nu met verbazingwekkende campagnes, nieuwe tooling of rake content is. Zo staan alle neuzen dezelfde kant op en haal jij het maximale uit jouw marketingbudget. Strategie zorgt ervoor dat je rendement uit marketing van goed naar beter tot best gaat. Daarom is het fijn om in zee te gaan met een partij die strategie goed in de vingers heeft.

Groeien met de juiste middelen

Om uiteindelijk tot grote hoogtes te komen, duiken we eerst diep in jouw organisatie. Zo leren we jou, de markt waarin je opereert, je doelstellingen en je doelgroep écht goed kennen. Met een frisse blik kijken we naar je operations, tooling en concurrentie. Vervolgens ontwikkelen we een groeiprogramma met kortetermijn wins voor langetermijngroei. Zo komen we tot unieke oplossingen voor jouw unieke bedrijf. Daarna gaan we aan de slag met de implementatie en openen de black box van data met het Endeavour Growth KPI dashboard. Want: cijfers liegen niet en de juiste inzichten zijn cruciaal om beslissingen te nemen. Het monitoren van je digitale inspanningen gaat van ‘gedoe’ naar ‘gepiept’.

Al je digitale advertising in sync?

Steeds meer resources zetten op een groter bereik is een bodemloze put omdat de concurrentie sterker wordt. Ga voor rake advertenties die een kans, inzicht of meerwaarde voorschotelen aan je doelgroep op het moment dat ze daarvoor open staan. Hoe?

E-commerce

Het aantal e-commerce platformen is ontelbaar en de concurrentie is moordend. Een gedegen online strategie zorgt ervoor dat de synergie tussen kanalen klopt. Zo ga je van eenvoudig naar georchestreerd. Het loont om je geld wijs te besteden, of het nu om social, search of je site gaat. Bouw een generieke klantreis om tot unieke ervaring.

B2B

Opereren in de B2B markt is een spel van de lange adem. Maar speel je dat spel goed, dan trek je veel kwalitatieve leads aan. De Endeavour Inbound Blueprint combineert het beste van content marketing, sales enablement en marketing automation. De specialisten bij Endeavour helpen je graag in je reis naar geoliede een lead-generatie machine.

B2C

Samen brengen we het balletje aan het rollen met flinke dosis online strategie en executie. Georchestreerde digitale marketing wint marktaandeel, verhoogt je conversiepercentage en voorziet in die felbegeerde omzetstijgingen. Sla ervaren specialisten in de arm en krijg grip op de gehele klantreis.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Martijn Berns

Managing Director Growth & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen