AI in Digital Marketing: Onze ervaringen

oktober 31, 2023

Ook in online marketing worden er steeds meer vormen en toepassingen van AI gebruikt. En dit is spannend. AI maakt innovaties mogelijk binnen verschillende sectoren van de maatschappij. Hierbij kun je denken aan simpele taken, maar ook het doen van complexe analyses en het beantwoorden van vragen.

Onze ervaringen met AI

Ook wij zullen meer gaan samenwerken met AI. Om in kaart te brengen hoe deze samenwerking eruit komt te zien, spraken we met collega’s uit verschillende expertises. De ervaringen hebben we gebundeld in een e-magazine. Onder andere deze onderwerpen komen aan bod:

  • AI: Een must-have voor je e-com strategie
  • Copywriter of promptmaster?
  • Hoe AI jouw toekomst gaat beïnvloeden

Download het e-magazine

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze collega’s met AI en hoe zij de toekomst zien? Download het e-magazine hieronder.

Related news

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.