Stagiair(e) Online Marketing

Apply here

Zit jij in het derde of vierde jaar van je HBO- of WO-opleiding? Heb jij affiniteit met digital marketing en wil je bijdragen aan de online groei van onze klanten? Wil jij werken bij een bedrijf met een hecht team en een kans om na de stageperiode hier te blijven werken? Bij Endeavour zijn we op zoek naar een online marketing stagiair! Lees snel verder.

Wat ga je doen 
Als online marketing stagiair bij Endeavour ondersteun jij het Growth-team met het opzetten en optimaliseren van verschillende campagnes, bijvoorbeeld via Google Ads of social media. Verder zijn SEO en het maken van data-analyses belangrijke onderdelen van je werkzaamheden. Hiervoor werk je samen met diverse collega’s die zich bezighouden met design, development, content creation en influencer marketing. Ook leren we je alles over andere belangrijke onderdelen van het vak, zoals dashboarding, programmatic advertising en marketing automation. Daarnaast is er natuurlijk genoeg ruimte om aan je onderzoeksopdracht of scriptie te werken.

Waar ga je dat doen 
Endeavour is de meest toonaangevende digital agency van Haarlem met drie prachtige locaties in het centrum van de stad. Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing. Van merkstrategie tot creatieve campagnes, van influencer marketing tot webdesign en van videoproducties tot in-house development specialisten; Endeavour faciliteert het complete pakket. Als copywriter werk je binnen de Content-pijler van Endeavour. Deze dienst helpt klanten bij het bepalen van hun sales- en marketingdoelen en vertaalt de klantvraag naar een concrete strategie en bijzondere campagnes. 

Stage lopen bij Endeavour betekent werken bij een organisatie die jouw professionele ontwikkeling voorop stelt. We organiseren regelmatig kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Daarnaast mogen we graag samen borrelen of een feestje vieren met elkaar.

Wie ben jij 
Je bent

 • een hbo-/wo-student
 • leergierig en hebt een pro-actieve houding
 • 32 tot 40 uur beschikbaar per week

Je hebt

 • basiskennis van social media
 • een commerciële instelling
 • goede communicatie skills
 • een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Je kan

 • creatief denken (data omzetten naar strategie)

Wat bieden wij jou 
Endeavour is aan het groeien, en daar kun jij deel van uitmaken. Dat betekent dat je een een belangrijke rol hebt in ontzettend veel toffe en uitdagende projecten. Bij ons krijg je goede begeleiding van meerdere specialisten en de mogelijkheid om je Google-certificaten te behalen.

Daarnaast bieden wij jou:

 • tijd en ruimte om je onderzoeksverslag of scriptie te schrijven 
 • een stagevergoeding van € 400,-
 • de lekkerste lunch van Haarlem
 • een creatieve, gezellige werkplek in het centrum van Haarlem 
 • de leukste vrijdagmiddagborrels

Selectieprocedure 
Reageer je op de vacature online marketing stagiair in Haarlem? Dan ontvang je een bevestiging van je deelname aan de selectieprocedure. Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze toffe stage. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer direct op de vacature online marketing stagiair!

Location

Haarlem

Department

Growth

Employment type

Part Time to Full Time

Minimum experience

Experienced

Apply here

CV
X