SEO Specialist

Hours

Full Time

Department

Location

Haarlem

Wil jij een sleutelrol spelen in het vergroten van de digitale zichtbaarheid van onze klanten? Wij zoeken een gedreven Search Specialist met uitgebreide ervaring in zowel SEO als SEA, en een passie voor het gebruik van AI-technologieën in marketingstrategieën. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om innovatieve benaderingen te ontwikkelen en uit te voeren die de impact van onze merken maximaliseren.

Wat ga je doen?

 • Strategieontwikkeling en -implementatie: Ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van geavanceerde SEO- en PPC-strategieën die mogelijk gedreven worden door AI-technologie, om de organische en betaalde zichtbaarheid te vergroten.
 • Advertentiebeheer op diverse platforms: Actief beheren van campagnes op Meta, TikTok en andere relevante kanalen om maximale prestaties te bereiken, waarbij nauwkeurige doelgroeptargeting en advertentieoptimalisatie key zijn (AI-driven).
 • Data-analyse en optimalisatie: Diepgaande analyse van gegevens om waardevolle inzichten te verkrijgen, strategieën te sturen en de ROI te verbeteren van onze klanten.

Waar ga je dat doen

Endeavour is de meest toonaangevende digital agency van Haarlem met drie prachtige locaties in het centrum van de stad. Jij zult aan de slag gaan op locatie de Jansweg, een prachtig monumentaal pand dicht bij het station. . Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing. Van merkstrategie tot creatieve campagnes, van influencer marketing tot webdesign en van videoproducties tot in-house developmentspecialisten; Endeavour faciliteert het complete pakket.

Werken bij Endeavour betekent werken bij een organisatie die jouw werkgeluk voorop stelt. We investeren in jouw professionele ontwikkeling en faciliteren de mogelijkheid om (gedeeltelijk) remote of flexibele uren te werken. We organiseren ook kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Daarnaast mogen we graag samen borrelen, een feestje vieren met elkaar en we gaan elk jaar, bij goed resultaat, op wintersport.

Je bent:

 • Een ervaren professional met minimaal 5 jaar ervaring in Search Engine Marketing: je hebt een bewezen trackrecord in het behalen van meetbare resultaten in SEO trajecten.
 • Een communicatieve teamspeler: Je kunt effectief communiceren en samenwerken met verschillende teams.
 • Gepassioneerd en geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen: Je hebt een sterke interesse in de nieuwste trends en innovaties binnen digitale marketing, vooral op het gebied van AI-toepassingen.

Je hebt:

 • Diepgaande kennis van de techniek die search mogelijk maakt, zoals zoekalgoritmes: Je begrijpt complexe algoritmes en weet daar op in te spelen.
 • Veel ervaring met keyword research: je kent de juiste tools voor geavanceerde zoekwoordanalyse en baseert daar content-strategieën op.
 • Veel ervaring met het opbouw van autoriteit: je kent alle kneepjes om de autoriteit van website te optimaliseren.
 • Ervaring met diverse advertentieplatforms: Je hebt bewezen ervaring met het effectief beheren en optimaliseren van campagnes op platforms zoals Google Ads, Meta, TikTok en eventueel DV360.
 • Sterke analytische vaardigheden: Je kunt tools gebruiken om data te interpreteren en te vertalen naar bruikbare inzichten.

Daarnaast:

 • Kennisoverdracht en mentorship: Naast je specialistische taken, speel je een rol in het delen van je expertise met junior teamleden, waarbij je hen begeleidt in het begrijpen van SEO- en SEA-concepten met behulp van de nieuwste technologieën.

Wat bieden we jou?

Het team van Endeavour biedt jou de mogelijkheid om je creatieve talent volledig te benutten en verder te ontwikkelen. En verder:

 • een marktconform salaris tussen de € 4.000,00 en € 5.500,00 op basis van fulltime dienstverband
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • de kans om mee te bouwen aan een relatief nieuw team binnen een gerenommeerde digital agency
 • een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • een werkplek op een waanzinnige en unieke locatie in Haarlem 
 • een informele omgeving met enthousiaste, gedreven collega’s
 • een budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • een goede pensioenregeling
 • de mogelijkheid om flexibele werktijden aan te houden

Selectieprocedure 

Reageer je op deze vacature? Dan ontvang je een bevestiging van je deelname aan de selectieprocedure. Het is mogelijk dat we vragen naar een portfolio of referenties. Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze job. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.