Medior / Senior React Developer

Hours

Full Time

Department

Technology

Location

Haarlem

Wij zijn op zoek naar een medior/senior React developer met een eigen visie, en ervaring in het creëren van creatieve en effectieve digitale gebruikerservaringen; Platform Experiences.

Ben jij onze nieuwe React wizard? 

Wij zijn op zoek naar een React developer met een eigen visie, en ervaring in het creëren van creatieve en effectieve digitale gebruikerservaringen; Platform Experiences. Als React developer wordt je niet alleen blij van code die “gewoon” werkt, maar ben je ook in staat om designs pixel-perfect om te zetten en de gebruikerservaring te verrijken met onder meer animaties en slimme, intuïtieve feedback. Jij bent de schakel tussen ontwerp en de eindgebruiker en creëert daarin de meest optimale en creatieve interfaces. Samen met onze creatieve en technische teams bedenk, maak en optimaliseer jij award-winning werk. Dat is de ambitie. Je bent een gedreven persoon, die ervan houdt om jouw eigen creatieve en innovatieve talenten als developer op uiteenlopende maatwerk projecten los te laten. Bij Endeavour kan je snel je eigen stempel drukken op de projecten waaraan je werkt. 

Even kennismaken

Wij ontwikkelen sinds 2001 digitale oplossingen in hartje Haarlem. Of de oplossing nu een mobiele-, TV-, of wearable app, een point-of-sales systeem of een responsive website is, of een combinatie van allemaal: wij bedenken, ontwerpen én bouwen het. Iedere dag zien of gebruiken mensen ons werk: campagnes, logo’s, websites, apps en software. Onze klanten variëren van grote multinationals tot slimme startups. Daarnaast ontwikkelen we zelf complexe software producten.  Op dit moment tellen wij 180 collega’s.

Herken jij jezelf hier in?

 • Je hebt kennis van, en ervaring met React, Typescript, moderne Javascript standaarden en ontwikkeltools als WebPack en een testing framework als Jest 
 • Je hebt kennis van verschillende ‘smaken’ van programmeren in Javascript. Misschien houd je wel van Functional programming, of is OOP helemaal jouw ding.
 • Je weet orde en structuur te behouden in zowel kleine als grote en/of snel groeiende codebases, en bewaakt daarbij de balans tussen flexibiliteit/stabiliteit en eenvoud.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring bij een vooraanstaand digitaal bureau op het gebied van het bedenken en ontwikkelen van digitale interfaces en ervaringen.
 • Je hebt de ambitie om award-winning werk neer te zetten.
 • Je hebt inzicht op creatieve digital platform experiences. 
 • Je hebt een passie voor technologie en de mogelijkheden van digitaal.
 • Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe methoden en mogelijkheden.
 • Je doorziet en denkt in creatieve digitale gebruikerservaringen.
 • Je bent een creatieve denker, vindt het fijn om te experimenteren en streeft ernaar om onderscheidend werk neer te zetten
 • Je deelt graag je kennis en kunde met het team.
 • Je kunt jouw werk overtuigend presenteren en onderbouwen.
 • Je hebt hoge ambities en neemt geen genoegen met gemiddeld werk. You never settle for less.

Wat bieden we?

Bij Endeavour krijg je elke kans om jezelf te bewijzen. Wij bieden vrijheid gepaard met verantwoordelijkheid, een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om events te bezoeken en goede doorgroeimogelijkheden.
 
Je zal bij ons samenwerken met gemotiveerde collega’s in een inspirerende omgeving. Zo is er de mogelijkheid om jezelf te testen en te groeien binnen je vakgebied.

Dagelijks verzorgen onze koks een uitstekende warme lunches en van tijd tot tijd drinken we graag samen een drankje. Uiteraard maken we ook veel lol samen. Onze evenementen en teamuitjes zijn altijd gezellig. Onze jaarlijkse wintersportvakantie naar Oostenrijk is bijvoorbeeld legendarisch!

Daarnaast organiseren wij de drukbezochte meetup ‘Think UX Haarlem’. Onze missie is om op interactieve wijze design-bewuste mensen bij elkaar te brengen door middel van sprekers, conversaties, pitch presentaties, portfolio avonden, drankjes & een leuke avond.

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.