DBOM heet voortaan Endeavour

Quotes

De pioniers en online marketing specialisten van DBOM zijn nu te vinden onder de naam Endeavour

Spreek je het nu uit als De Bom of als D.B.O.M.? Die vraag kan eigenlijk alleen maar beantwoord worden door één persoon en dat is Duncan Borsboom. Hij is namelijk degene die het bedrijf in maart 2009 oprichtte. In de 5 jaar daarvoor had zich, in dienst bij andere bedrijven, ontwikkeld tot Google AdWords-specialist. In die tijd was hij daarin nogal een pionier, aangezien weinig mensen echt bekend waren met dit ‘achter de schermen’ advertentieprogramma.
Op het hoogtepunt (of eigenlijk dieptepunt) van de financiële crisis besloot hij dat juist dít het perfecte moment was om zijn unieke kennis in te zetten en een eigen bedrijf te starten. Dat bleek een slimme zet want DBOM (oh, je spreekt het trouwens uit als De Bom) liep direct als een trein en binnen een jaar kon hij zijn eerste werknemer aannemen. Na een paar jaar ontmoette hij Matthijs van Schendelen. Tussen de mannen ontstond al snel de discussie of een website een technisch product was dat verkocht moest worden of een kwalitatief product dat gebruikt kon worden om te verkopen.

Samen met Endeavour Group

De discussie eindigde met het besef dat beide visies juist waren. DBOM en Pixelindustries en Hellodialog verenigden hun krachten en vormden samen de eerste samenwerking van bedrijven binnen de Endeavour Group. De vraag naar slimme effectieve online marketing groeide en DBOM groeide mee. Het team van vaardige online marketeers kan inmiddels een aanzienlijk aandeel claimen van het succes van diverse websites en online campagnes.
De samenwerking met Endeavour bood ook de bedrijven onderling weer nieuwe kansen. Zo combineerden DBOM en e-mailmarketing bureau HelloDialog hun diensten om nog veel beter gebruik te maken van elkaars unieke mogelijkheden op het gebied van online sales en retentie. De marketeers helpen ondernemers precies op de juiste plek en het juiste moment hun doelgroep te bereiken en hun bedrijf te laten groeien.

Endeavour Growth

“Online marketeers zijn eigenlijk engineers.” zegt Duncan “ Ze onderzoeken data, stellen specifieke doelen en combineren dit tot een technisch aanvalsplan dat uiteindelijk leidt tot…groei. Van naamsbekendheid, bezoekersaantallen en uiteindelijk natuurlijk ook van de omzet.” Na meer dan 10 jaar neemt Duncan, met een klein beetje pijn in het hart, afscheid van ‘zijn’ DBOM. Maar dat betekent niet dat hij weggaat want hij gaat zijn kennis en ervaring nu inzetten voor Endeavour People. Een afdeling waar recruitment, employer branding en natuurlijk de mensen centraal staan. Voormalig DBOM gaat verder als Endeavour Growth met Martijn Berns aan het roer. “Ik verwacht dat deze stap het Growth-team in de toekomst alleen maar gaat helpen om zelf ook te groeien; in saamhorigheid, professionaliteit en diversiteit. Endeavour wordt echt een plek waar mensen zich ontwikkelen en hun grenzen kunnen verleggen.”
De wil om te blijven pionieren zit nog altijd in het DNA van Endeavour Growth. Continu zoeken we naar innovatieve manieren om ervoor te zorgen dat onze klanten voorop blijven lopen. Met state-of-the-art technology, nieuwe creatieve invalshoeken en cross-channel campagnes werken we aan het bereiken van dat ene ultieme doel: de groeiambities van onze klanten realiseren.

Explore our other pillars

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.