Brewwwers heet voortaan Endeavour

Quotes

MKB-klanten kunnen bij Brewwwers terecht voor een website of webshop. Brewwwers blijft hetzelfde, maar heet nu Endeavour

Iedere ondernemer die een beetje serieus genomen wil worden, heeft een website nodig. En daarvoor was je bij PXL. Industries altijd aan het goede adres. Het bedrijf had ambitieuze doelen en groeide snel. Grotere klanten en bekendere merken wisten de voordeur van PXL.Widgets te vinden. Maar de drempel voor de gemiddelde MKB-er werd daardoor hoger. Om ook hen nog steeds te kunnen voorzien van high quality websites en webshops werd Brewwwers opgericht. 

Brewwwers heeft alle disciplines in huis om visie te vertalen in een prachtige online oplossing. Als zelfstandig opererende unit heeft Brewwwers een aantal mooie projecten op hun naam weten te zetten zoals die nieuwe websites voor poppodium Patronaat en hotelketen Park Centraal maar ook de webshops voor de Amsterdam Cheese Compagny en beddenfabrikant Loof

Samen met Endeavour Group

In 2016 sloot Brewwwers zich aan bij Endeavour Group en draagt het sinds 2022 de naam Endeavour. Een nieuwe fase waarmee de samenwerking met de andere specialisten binnen Endeavour versterkt wordt en de brand promise ‘Orchestrated Digital Marketing’ wordt waargemaakt. 

Endeavour Platforms

Inmiddels werkt het team binnen Endeavour Platforms aan aantrekkelijke, betrouwbare  en gebruiksvriendelijke websites en webshops. Maar nu steeds meer merken op zoek zijn naar een totaalplaatje, biedt de integratie en sterke samenwerking binnen Endeavour overduidelijk meerwaarde. Het is makkelijker geworden om andere specialisten op het gebied van marketing en content bij een project te betrekken en zo een nóg beter eindresultaat neer te zetten. 

Het voormalige Brewwwers-team hoopt in de toekomst nog grotere, mooiere en uitdagender sites te gaan bouwen. Samen met de andere specialisten binnen Endeavour willen ze websites en webshops als echte marketing platformen aanbieden. 

Explore our other pillars

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.