App/applicatie

Wanneer je de customer journey van de doelgroep bekijkt, kan het zo zijn dat je tot de conclusie komt dat je met een App een hoop dingen makkelijker voor ze kan maken. Denk aan het plaatsen en volgen van bestellingen of een persoonlijke omgeving met een spaarsysteem. Naast functionele doeleinden is het ook een mooie kans om de doelgroep te verrassen. Daarom start het bouwen van een applicatie altijd bij de doelgroep.

App/applicatie App/applicatie

E-commerce

Wanneer je online producten aanbiedt, weet je als geen ander hoe lastig het kan zijn om een goede online winkelervaring te creëren. Naast voorraadbeheer, online betalingen en retourzendingen, wil je klanten ook een vlekkeloze winkelervaring bieden. Dat start bij je online winkelomgeving.

E-commerce

Website

Hoe bouw ik een goede website voor mijn bedrijf?Ieder bedrijf heeft er een, zo’n website. Die je vertelt wat een bedrijf doet, waar deze gevestigd is en hoe je contact op kunt nemen. Toch is geen enkele website hetzelfde. Opbouw, stijl, kleurgebruik, tekst, de variabelen zijn eindeloos. Hoe bouw je dan een goede website?

Website

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op