Website

Maak ‘m bijzonder

Hoe bouw ik een goede website voor mijn bedrijf?Ieder bedrijf heeft er een, zo’n website. Die je vertelt wat een bedrijf doet, waar deze gevestigd is en hoe je contact op kunt nemen. Toch is geen enkele website hetzelfde. Opbouw, stijl, kleurgebruik, tekst, de variabelen zijn eindeloos. Hoe bouw je dan een goede website?

Maatwerk voor doelgroepen en doelstellingen

Een goede website start bij de doelgroep. Alles wat je kunt zien, doen of vinden op je website, moet in dienst staan van de gebruiker. Daarnaast zijn je doelstellingen belangrijk, je website kan daar namelijk effectief aan bijdragen. Daarom bouwen wij altijd websites op maat, met oog voor jou en je bedrijf. Dus of je nu een interactieve webshop wilt laten bouwen, of je huidige website wil updaten naar de verwachtingen van de 21e eeuw, we kijken graag met je mee.

Hoe kan ik mijn klanten laten converteren?

Door je customer journey in kaart te brengen, kan je de juiste touchpoints ontdekken.

Onderzoek en wireframes

We leven ons in in de doelgroep en stellen vast wat zij nodig hebben. Samen met een UX designer ontwikkelen wij vervolgens de architectuur van je website, helemaal ingericht voor jouw doelstellingen en de behoefte van de doelgroep.

Ontwerpen en schrijven

Een designer gaat aan de slag. Hij, zij of hen bedenkt het kleurgebruik, de stijl voor foto’s of afbeeldingen, het lettertype, ga zo maar door. Een copywriter schrijft de teksten, maar wel met jouw input en tone of voice natuurlijk. Ook zorgen we dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Bouwen en publiceren

Nu gaat de website echt leven. Onze developers bouwen je website, in Wordpress of Laravel, dus volledig vanuit handgeschreven code. Met onze dev-ops specialisten zorgen wij dat de website in wordt gelanceerd en bereikbaar wordt voor iedereen. Hang de (digitale) slingers maar op, jouw website is klaar voor gebruik!

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Jeroen Rutte

Director of Business Development

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen