E-commerce

Lekker winkelen doe je online

Wanneer je online producten aanbiedt, weet je als geen ander hoe lastig het kan zijn om een goede online winkelervaring te creëren. Naast voorraadbeheer, online betalingen en retourzendingen, wil je klanten ook een vlekkeloze winkelervaring bieden. Dat start bij je online winkelomgeving.

Snel en gemakkelijk bij het juiste product

Eigenlijk heeft jouw online winkelervaring maar één primaire doelstelling: bezoekers zo snel mogelijk bij het juiste product brengen. Dat kan je doen met behulp van filters, goede productomschrijvingen of een zoekbalk. Door helemaal vanuit de bezoeker te denken, kan je de e-commerce omgeving goed afstemmen op de behoeften van de klant en daarmee conversie zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo’n omgeving bouwen doe je met een partij die meedenkt in de juiste functionaliteiten en je helpt in het kiezen van de optimale indeling. Een partner zoals wij.

Hoe bouw ik een goede website voor mijn bedrijf

Het bouwen van een goede website is maatwerk, de doelstellingen en doelgroep zijn namelijk bepalend.

Digital platform design

Een digitaal platform dat een bijzondere ervaring biedt, brengt je dichter bij de klant dan ooit. Of het nu een website, e-commerce omgeving of mobile app is, wij bouwen digitale platformen zodat merken en bedrijven altijd bereikbaar zijn voor hun doelgroepen.

Conversational marketing

Je kunt conversational marketing zien als een onderdeel van je klantenservice, omdat het gaat over klantcontact. Toch is het voor een deel ook marketing, want door klanten snel te woord te staan, kan je ook conversie verhogen.

Search engine optimization

Bijna alles dat we doen start bij een zoekopdracht op het internet. Dan is het handig als jouw website bovenaan staat wanneer iemand op zoek is naar een product of dienst die jij aanbiedt. Dit doen wij met search engine optimization.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Jeroen Rutte

Director of Business Development

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen