App/applicatie

Ga voor functioneel en verrassend

Wanneer je de customer journey van de doelgroep bekijkt, kan het zo zijn dat je tot de conclusie komt dat je met een App een hoop dingen makkelijker voor ze kan maken. Denk aan het plaatsen en volgen van bestellingen of een persoonlijke omgeving met een spaarsysteem. Naast functionele doeleinden is het ook een mooie kans om de doelgroep te verrassen. Daarom start het bouwen van een applicatie altijd bij de doelgroep.

Een applicatie van idee tot oplevering

Bij de doelgroep beginnen dus, wat voor functionaliteiten en informatie helpt hen vooruit? Welke dingen missen ze nu op de website of in de winkel? En hoe kan je ze met een app nog meer binden aan je bedrijf? Als je creatief denkt, komen er vast tientallen ideeën naar boven. Dan kan je op zoek naar een applicatie bouwer, die niet alleen bouwt, maar ook meedenkt in de mogelijkheden. Ook advies, als het gaat om functionaliteiten en design, is bij ons te vinden. Zo kan jij na oplevering vol trots de app introduceren aan jouw klanten.

Hoe creëer ik een goede online winkelervaring?

Door de juiste functionaliteiten in te bouwen, stuur je jouw klanten zo gemakkelijk en snel mogelijk naar het juiste product.

Digital platform design

Een digitaal platform dat een bijzondere ervaring biedt, brengt je dichter bij de klant dan ooit. Of het nu een website, e-commerce omgeving of mobile app is, wij bouwen digitale platformen zodat merken en bedrijven altijd bereikbaar zijn voor hun doelgroepen.

Website

Geen enkele website is hetzelfde. Opbouw, stijl, kleurgebruik, tekst, de variabelen zijn eindeloos. Een goede website start bij de doelgroep. Alles wat je kunt zien, doen of vinden op de website, moet in dienst staan van de gebruiker.

Conversion optimization

Hoe vaak of hoeveel mensen klikken klikken op een call to action in een app, op je website of in de nieuwsbrief, wordt door allerlei factoren beïnvloed. Met conversion optimisation ga je op zoek naar de optimale omstandigheden voor conversie.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Jeroen Rutte

Director of Business Development

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen