UX optimalisatie

Maak het je doelgroep gemakkelijk

Wanneer een website, app of e-commerce omgeving niet goed converteert, kan dat liggen aan de gebruiksvriendelijkheid van het middel. Misschien is de bestel knop lastig te vinden of zit het menu niet logisch in elkaar. Dan haken je bezoekers af en verkoop je niet zo veel als je eigenlijk zou kunnen. Door te kijken naar de UX, de user experience, en die te optimaliseren, maak je het klanten makkelijker om te converteren.

Een paar frisse ogen

Door vanuit de gebruiker met een frisse blik naar het platform te kijken, zie je nieuwe dingen. Misschien ontbreekt er wel informatie of functionaliteit bij producten, als je die nog eens bekijkt zonder de kennis die jij in huis hebt. UX designers van Endeavour leven zich in in de doelgroep en leveren vervolgens concrete verbeterpunten aan. Ook kunnen we een nieuw platform van idee tot bouw uitwerken, geheel met optimaal UX design.

Hoe kan ik interactie opzoeken met mijn doelgroep?

Met een activatie schud je de doelgroep wakker en verhoog je het engagement.

Website

Een website is in dit digitale tijdperk geen gemakkelijke opgave meer. Gebruikers worden steeds veeleisender. Je website moet niet meer alleen technisch in orde zijn, je bezoekers verwachten ook een gemakkelijke en verrassende ervaring.

App

Een app kan allerlei doelstellingen hebben. Het kan functioneren als loyaliteitsprogramma, maar het kan ook een bestelomgeving zijn. Het doel van de app en de manier waarop die vervolgens in wordt gericht, zijn van groot belang voor het succes ervan.

E-commerce

Tientallen categorieën met honderden producten: e-commerce wordt steeds gemakkelijker en uitgebreider. Om al je producten goed weer te geven en vindbaar te maken, heb je een e-commerce omgeving nodig die dat aan kan.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Herwin van den Berg

Managing Director Strategy, Concepts & Content & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen