SEO

Met aantrekkelijke content

Niet goed vindbaar in Google? Of loop je helemaal leeg op advertising? Tijd om met SEO aan de slag te gaan. Bekleed je een toppositie op voor jou relevante zoekwoorden dan genereer je veel relevant verkeer naar je website. Zónder dat je daarvoor hoeft te betalen. Hadden we dat al gezegd? Of je nu een banken, maatwerk software implementaties of planten verkoopt. SEO is the way to go als de concurrentie op advertising steeds nijpender wordt. Van technische SEO-scans tot SEO-copywriting, we helpen je graag met scoren middels Search Engine Optimization.

Relevantie is de sleutel

Relevantie is de sleutel die op bijna magische wijze allerlei deuren opent. Zoekmachines baseren hun zoekresultaten op relevantie voor de zoeker. Van techniek tot tekst: alles staat in het teken van de gebruikservaring. Dat begint bij technische implementaties aan de achterkant en leeft voort in de teksten die je ziet aan de voorkant. Precies waar jouw klanten naar op zoek zijn! Wie wil dat nu niet? De gestructureerde en bewezen aanpak in de Endeavour SEO Blueprint zet de behoeften van de zoeker in het zonnetje en zorgt ervoor dat jij schittert in zoekmachines.

Online strategie baant de weg naar groei

Jouw strategie is de blauwdruk die het roer omgooit of bijstuurt. Of dat nu met een verbazingwekkende campagne, nieuwe tooling of rake content is. Benieuwd?

Techniek

Met een technische SEO-scan kijken we naar de huidige status van jouw website. Wat zijn jouw websiteprestaties? En hoe zorgen we ervoor dat je gaat uitblinken? Een website is een flink staaltje techniek waar vaak nog een hoop winst valt te behalen. Kortetermijn implementaties zorgen voor langetermijn winst. Daarom is een gedegen technische SEO-scan essentieel.

Content en keywords

Een uitgebreide zoekwoordanalyse laat zien op welke zoekwoorden je scoort en wat kansrijke zoekwoorden zijn voor jouw website. We onderzoeken op zoekwoordniveau hoe jouw site ervoor staat in verhouding tot de concurrent. En nog belangrijker: wat ervoor nodig is om er voorbij te stevenen.

Migratie en autoriteit

Je zult de eerste niet zijn die al zijn bezoek verliest bij livegang van een nieuwe website. Dat willen we natuurlijk graag voorkomen. We begeleiden je graag in dat proces en zorgen ervoor dat je je autoriteit en vindbaarheid behoudt bij een migratie. Zo vinden gebruikers hun weg naar de nieuwe omgeving, zonder kapotte pagina’s. Laat je trouwe klanten met trots je nieuwe website zien!

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Martijn Berns

Managing Director Growth & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen