E-mailmarketing

Contact maken via de inbox

E-mailmarketing zorgt ervoor dat jouw klanten graag bij je terugkomen. Keer op keer op keer. Met adembenemende e-mailcampagnes ga je het gesprek aan met je klant én blijf je met ze in contact. Zo haal je meer handel uit bestaande klanten. Benut je de inzichten uit de data? Dan pluk je daar de vruchten van. E-mailmarketing zorgt ervoor dat jouw bedrijf een geoliede marketingmachine wordt. Mits je alles juist inricht, want een goed begin is het halve werk. En dat is voor veel bedrijven zowel een voordeel als een valkuil.

Grip op de gehele klantreis

Van segmentatie tot personalisatie: zorg dat je grip houdt op de gehele klantreis en stem je e-mailmarketing af op de verschillende fases. Het gebruik van state-of-the-art e-mailmarketing technologie is van groot belang. De klantreis is niet langer lineair, maar voor iedereen anders. Tel daar de radicaal veranderde verwachtingen van de consument bij op en je staat voor een forse uitdaging. Wil je graag met e-mailmarketing automation aan de slag? Onze specialisten helpen je graag met strategie, implementatie, contentcreatie en campagne optimalisatie. Om de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon voor te schotelen, maak je slim gebruik van data. Deze moderne paradox is onomstotelijk: marketing technologie maakt de klantreis persoonlijker dan ooit tevoren.

Hoe kom ik aan kwalitatieve leads?

Bouw een vertrouwensband op om iemand van geïnteresseerde naar trouwe klant te transformeren. Hulp nodig?

Content strategie

Content is king. Daarom werken we samen aan een contentstrategie waar je U tegen zegt. Hieronder valt een contentkalender om de juiste boodschap op het juiste moment aan de man te brengen. Omdat e-mailmarketing de motor is van je retentiestrategie zorgen we voor continuïteit in je marketing inspanningen en voor blije klanten!

Copywriting

We snappen het als je je boodschap niet lekker op papier krijgt. Onze copywriters helpen je graag met het schrijven van heerlijk vlotte teksten. Zo charmeer je de lezer met een tone of voice die de juiste snaar raakt. Of het nu gaat om een pakkende onderwerpregels, toffe nieuwsbrieven of sterke landingspagina’s.

E-mailmarketing tooling

De juiste tooling is van onmiskenbaar belang bij e-mailmarketing. Ook zo’n zin in netjes gesegmenteerde klantlijsten, gepersonaliseerde e-mailcampagnes en doelgerichte communicatie? Ga dan aan de slag met Hellodialog en ervaar hoe e-mailmarketing hoort te zijn: helder, makkelijk en effectief. Niet alleen voor je klant, maar juist ook voor jou.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Martijn Berns

Managing Director Growth & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen