Digital advertising, marketing & media

Alles uit je marketingbudget halen

Jij wil het eerste zoekresultaat zijn in Google Shopping, je doelgroep vangen via banners op nieuwssites of je bedrijf laten zien met video advertising. Je marketingbudget komt dan het best tot zijn recht als je kennis hebt van de inkoop en monitoring van digitale campagnes.

Meetbaar resultaat

Voor bedrijven die zichtbare en meetbare resultaten willen halen, is digital advertising het perfecte middel. Optimaal gebruik maken van digital advertising doe je door kanalen samen te laten werken, door te testen welke uitingen het beste werken en door je advertenties te optimaliseren. Je strategie kan je vooraf bepalen, maar bijsturen is noodzakelijk om het beste uit je campagnes te halen.

Hoe kan ik mijn doelgroep blijven interesseren via e-mail?

Email marketing is meer af en toe een mail sturen. Met een goed plan, blijf je constant in contact met je doelgroep.

Growth marketing

Digital advertising kan je gebruiken om te groeien, door een strategie te kiezen die past bij jouw merk, markt en doelstellingen. Endeavour is de partner die meedenkt over de juiste kanalen en daarbij ook het technische gedeelte oppakt. We bespreken alle resultaten en geven aan waar we optimalisaties en kansen zien.

Marketing automation

Ontbreekt het je aan leads om het volgende niveau van online succes te bereiken? Met marketing automation brengen we informatieve en functionele relevantie in het hele klanttraject. Zo zetten we koude relaties om tot warme vooruitzichten.

Data science

De juiste inzichten zijn cruciaal om beslissingen te nemen die tot groei leiden. Daarom leveren we dashboard diensten, AI en webanalyse. Met deze methodieken krijg jij inzicht in de overvolle digitale markt en kan je de vele kansen die er verscholen liggen, met beide handen aangrijpen.

Matthijs Van Schendelen

Founding Partner at Endeavour

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op