Data intelligence

Een kraakhelder inzicht in je prestaties

Wie heeft er geen gladde praatjes en zal altijd eerlijk tegen je zijn? Juist. Data biedt een kraakhelder inzicht in je prestaties en zet je bedrijf op scherp. Of het nu om websiteprestaties, campagne optimalisatie of full-funnel attributie gaat. Maar, hierin schuilt tegelijkertijd een valkuil. Hoe breek je door de overload aan data heen? En kun je wel vertrouwen op de data die je hebt? Onze Data Monitoring Services zorgen gegarandeerd voor een Aha-erlebnis. Van tracking tot conversie, alles wordt verzilverd in het Endeavour Growth KPI Dashboard en de maandelijkse rapportages. Benieuwd wat data jou kan vertellen?

Omarm AI en automation

Geloof het of niet, maar je hebt technologie nodig om je merk menselijker te maken. Daarom zijn marketing automation applicaties misschien wel de beste businesspartners waar je nog nooit van hebt gehoord. Van vlijmscherpe segmentatie tot rake optimalisatie en hyperpersonalisatie: alles is terug te herleiden naar nulletjes en ééntjes en komt perfect samen in de applicatie. Denk aan Hubspot, Squeezely of Datatrics. Onze specialisten duiken maar al te graag de cijfers om die van jou te doen groeien. Hebben we al verteld dat je omzetten gemiddeld met 15% stijgen door automatiseringen in je marketing?

Groot bereik én grote impact?

Programmatic buying geeft je de mogelijkheid om advertenties te plaatsen op meer kanalen, met minder moeite. De continue influx van data zorgt voor maximaal resultaat, mits je aan de juiste knoppen draait.

Data vergaren

Voor juiste beslissingen is een significante hoeveelheid data nodig. Endeavour loopt voorop in het ontwikkelen van slimme strategieën om je klaar te stomen voor de cookieloze toekomst. Daarbij maken we gebruik van een lekkere cocktail aan systemen: tracking, analytics, marketing automation en customer data platforms.

Data verrijken

Met een hele bak data ben je er nog niet. Het verrijken ervan is minstens zo belangrijk om dat eureka moment te ervaren. Aan de hand van third party data, artificial intelligence en een gezonde dosis human sensemaking zorg je ervoor dat al je kanalen elkaar aanvullen. Zo transformeer je cijfertjes in bruikbare inzichten en ga je van uni- naar omnichannel marketing.

Data verzilveren

Wil je graag weten wat er in de black box van Pandora zit? Met het Endeavour KPI dashboard heb je altijd zicht op het rendement van je kanalen. Zo houd je nauwgezet jouw groei in de gaten en blijven jouw KPI’s in het vizier. Data is het fundament waarop je het roer omgooit of bijstuurt. Of je je zinnen nu hebt gezet op marktaandeel, kwalitatieve leads of omzetten waar je U tegen zegt.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Martijn Berns

Managing Director Growth & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen