SEO

Laat de klant naar jou toe komen

Het restaurant van vanavond uitzoeken, een nieuwe stofzuiger kopen of kaartjes voor de dierentuin reserveren; bijna alles wat we doen start bij een online zoekopdracht. Dan is het handig als jouw website bovenaan staat wanneer iemand op zoek is naar een product of dienst die jij aanbiedt. Dit kan je doen met search engine optimization.

Relevantie voor je lezer

Zoekmachines als Google of Bing baseren hun zoekresultaten op alles wat op jouw website staat, van tekst tot afbeeldingen en links. De meest relevante webpagina komt bovenaan te staan en trekt daarmee de meeste aandacht van de zoeker. Die weet namelijk dat deze website waarschijnlijk het antwoord biedt op zijn of haar zoekvraag. We helpen je graag om die felbegeerde eerste plek te bemachtigen. Dat doen we door middel van content en techniek. De juiste content, met relevante zoekwoorden om de zoekvraag te beantwoorden, is belangrijk. Maar ook technische onderdelen als metadescriptions of foutmeldingen hebben invloed op de zoekresultaten van zoekmachines. Door beide onderdelen te integreren in de SEO strategie, behaal je autoriteit in jouw vakgebied.

Hoe ontwikkel ik een gebruiksvriendelijker app?

Het bouwen van een app doe je vanuit de behoeften van je doelgroep. Zo weet je welke functionaliteiten en informatie je moet verwerken.

SEO check

Met een SEO inventarisatie bekijken we je huidige posities bij zoekmachines en onderzoeken hoe we die kunnen verbeteren. Vervolgens implementeren we onze bevindingen, bijvoorbeeld door teksten te herschrijven.

Zoekwoordanalyse

Naast een algemene SEO check kan je bij Endeavour ook terecht voor een uitgebreide zoekwoordanalyse, waarbij we onderzoeken welke zoekwoorden interessant zijn om te verwerken in je website zodat je beter vindbaar bent en je kan onderscheiden van de rest.

Nieuwe website en SEO migratie

Ben je toe aan een nieuwe website? Die kunnen we voor je ontwikkelen. Daarbij begeleiden we ook de migratie van je huidige SEO waarde. Met een goede migratie behoudt de huidige positie bij livegang van de nieuwe website.

Matthijs Van Schendelen

Founding Partner at Endeavour

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op