Growth strategy

Maatwerk voor groei

Als je je bedrijf wilt laten groeien, heb je daar een groeistrategie voor nodig. Deze omvat alle activiteiten die je gaat inzetten om bijvoorbeeld omzet te verhogen, winst te vergroten of naamsbekendheid te verbeteren. Groei is voor ieder bedrijf anders, daarom is ook iedere groeistrategie anders. Welke middelen passen bij jouw doelstellingen en strategie, is dus echt maatwerk.

Groeien met de juiste middelen

Een nieuwe groeistrategie start met een deep dive. We leren jou, je doelstellingen, doelgroep en markt echt kennen. Met onze ervaring en de mogelijkheden van hedendaagse technologie, is het daarna goed te voorspellen welk middel groei voor je bedrijf zal realiseren. Door van te voren een plan te maken en door te rekenen wat je investering op kan leveren, wordt de kans dat jij jouw investering terugverdient, steeds groter.

Hoe kom ik aan voldoende goede leads?

Potentiële klanten lopen vaak met een hoop vragen. Door die te beantwoorden, bouw je vertrouwen op.

Online marketing

Banners, social campagnes, advertenties bij zoekmachines; online marketing kan je op verschillende manieren inzetten om bij te dragen aan de groei van je bedrijf. Daarbij kan je goed bijhouden hoeveel je investeert en weer terugverdient.

Data intelligence

Of en hoeveel je groeit, kan je monitoren door middel van data. Bijvoorbeeld over je verkoopcijfers of winst, maar ook door online campagnes, website bezoekers of likes op social media in de gaten te houden. Welke data relevant is, hangt af van jouw doelstellingen.

Content marketing

Met goede content trek je jouw doelgroep aan, activeer je deze of converteer je deze. Content is er in allerlei soorten en maten, van video en blogs tot podcasts. Goede content is cruciaal wanneer je succes wilt behalen met online marketing.

Matthijs Van Schendelen

Founding Partner at Endeavour

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op