Marketing & Media

Online marketing is een verzamelnaam voor verschillende technieken die je kunt inzetten om je merk digitaal zichtbaar te maken en conversies te behalen.

Conversion Rate Optimization

Hoge bezoekersaantallen op je website zijn nog geen garantie voor conversie. Dat is slechts het halve werk. Verkeer aantrekken is een kostbaar spel en met matige conversieratio’s tast je steeds dieper in de buidel. Conversion Rate Optimization (CRO) zorgt ervoor dat méér bezoekers converteren. Of het nu om een aankoop of aanvraag gaat. Vaste onderdelen van CRO zijn verbeteringen in content, UX en A/B-tests. Beslissingen neem je op basis van wat data je vertelt. Maak je klaar voor de toekomst met een optimaal converterende website.

Conversion Rate Optimization

Data intelligence

Wie heeft er geen gladde praatjes en zal altijd eerlijk tegen je zijn? Juist. Data biedt een kraakhelder inzicht in je prestaties en zet je bedrijf op scherp. Of het nu om websiteprestaties, campagne optimalisatie of full-funnel attributie gaat. Maar, hierin schuilt tegelijkertijd een valkuil. Hoe breek je door de overload aan data heen? En kun je wel vertrouwen op de data die je hebt? Onze Data Monitoring Services zorgen gegarandeerd voor een Aha-erlebnis. Van tracking tot conversie, alles wordt verzilverd in het Endeavour Growth KPI Dashboard en de maandelijkse rapportages. Benieuwd wat data jou kan vertellen?

Data intelligence

Digital advertising

Een groter bereik, hogere online omzetten of meer kwalitatieve leads. Wat betekent succes voor jou? De concurrentie online groeit rap en daarmee ook je mediabudget, maar dieper in de buidel taste is niet altijd de oplossing. Ga voor rake advertenties die en kans, inzicht of meerwaarde voorschotelen aan je doelgroep. Precies op het moment dat ze daarvoor openstaan. Hoe? Door tech, creativiteit en data te combineren benut je iedere euro van je advertentiebudget optimaal.

Digital advertising Digital advertising

E-mailmarketing

E-mailmarketing zorgt ervoor dat jouw klanten graag bij je terugkomen. Keer op keer op keer. Met adembenemende e-mailcampagnes ga je het gesprek aan met je klant én blijf je met ze in contact. Zo haal je meer handel uit bestaande klanten. Benut je de inzichten uit de data? Dan pluk je daar de vruchten van. E-mailmarketing zorgt ervoor dat jouw bedrijf een geoliede marketingmachine wordt. Mits je alles juist inricht, want een goed begin is het halve werk. En dat is voor veel bedrijven zowel een voordeel als een valkuil.
E-mailmarketing

Online strategie

Een ijzersterke online strategie baant de weg naar groei. Maar, hoe bepaal je waar je op inzet om je groei te versnellen? Hierbij geldt: het geheel is groter dan de som van alle delen. Een gedegen online strategie garandeert een naadloze coördinatie op ieder kanaal. Jouw strategie is de blauwdruk die het roer omgooit of bijstuurt. Of dat nu met verbazingwekkende campagnes, nieuwe tooling of rake content is. Zo staan alle neuzen dezelfde kant op en haal jij het maximale uit jouw marketingbudget. Strategie zorgt ervoor dat je rendement uit marketing van goed naar beter tot best gaat. Daarom is het fijn om in zee te gaan met een partij die strategie goed in de vingers heeft.
Online strategie

Inbound marketing

Niet genoeg SQL’s om je groeidoelstellingen te behalen? Dan stellen we je graag voor aan inbound marketing! Inbound marketing is een bewezen effectieve methode om veel kwalitatieve leads aan te trekken. De inbound methodologie is erop geënt om verbinding met prospects aan te gaan door hen waardevolle content aan te bieden. In een ideale wereld werken marketing en sales nauwgezet samen om uitstekende ondersteuning te bieden tijdens de klantreis. En het mooie is: met een marketing automation applicatie automatiseer je je marketing processen, zodat je tijd overhoudt voor waar jij echt belang aan hecht.

Inbound marketing

Programmatic buying

Hoe bereik je zo effectief en efficiënt mogelijk je doelgroep? Het eenduidige antwoord is programmatic buying. Vervang je handmatig mediaruimte inkopen voor een Demand Side Platform (DSP), dan vallen allerlei puzzelstukken binnen milliseconden op hun plek. Met programmatic buying koop je automatisch advertentieruimte waardoor je meer adverteert met minder moeite. Geavanceerde ecosystemen van algoritmen analyseren consumentengedrag en schotelen de ‘juiste’ persoon de ‘juiste’ advertentie voor. In een ideale wereld raakt dat algoritme direct de juiste snaar, maar in werkelijkheid heeft dat algoritme sturing nodig. Met ervaren specialisten aan de knoppen, zorg je ervoor dat je jouw marketingbudget optimaal benut.

Programmatic buying

SEO

Niet goed vindbaar in Google? Of loop je helemaal leeg op advertising? Tijd om met SEO aan de slag te gaan. Bekleed je een toppositie op voor jou relevante zoekwoorden dan genereer je veel relevant verkeer naar je website. Zónder dat je daarvoor hoeft te betalen. Hadden we dat al gezegd? Of je nu een banken, maatwerk software implementaties of planten verkoopt. SEO is the way to go als de concurrentie op advertising steeds nijpender wordt. Van technische SEO-scans tot SEO-copywriting, we helpen je graag met scoren middels Search Engine Optimization.
SEO

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Martijn Berns

Managing Director Growth & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen