Online Marketeers

On demand

Ben je op zoek naar een online marketeer die perfect in jouw team past? En sla je onzekere wervingsprocessen en dure opleidingen liever over? Schakel een hero in en profiteer van de flexibiliteit van een freelancer, zonder de hoge uurtarieven.

Plug and play online marketeers

Welk type hero past bij jouw doelen en organisatie? En wil je op flexibele- of vaste basis samenwerken? Ontmoet heroes die matchen bij jouw doel en organisatie. Klikt het? Dan gaan we een samenwerking aan! De eerste periode hebben we nauw contact, daarna plannen we tussentijdse evaluatiemomenten in. De heroes volgen maandelijks trainingen om up-to-date te blijven en hun soft-skills verder te ontwikkelen. Is er specialistische kennis nodig? Dan raadpleegt je hero een van de vele senior experts binnen Endeavour.

Wie kan mijn development team ondersteunen?

Bij Heroes vind je front- en backend developers die jouw development team kunnen ondersteunen waar jij dat nodig hebt.

Allround online marketeers

Zoek je een online marketeer die het hele online speelveld overziet? Een allround online marketing specialist van Heroes stemt al je online kanalen perfect op elkaar af. Voor een volmaakte customer journey en meer grip op je online strategie.

Content marketeers

Wil je de betrokkenheid bij je merk verhogen, beter vindbaar zijn of je autoriteit in de markt vergroten? Een content marketeer laat je opvallen in de massa en maakt creatieve content die werkt voor jouw merk.

Advertising marketeers

Meer omzet uit online kanalen? Een advertising marketeer zet binnen jouw budget betaalde campagnes op en optimaliseert deze op kanalen zoals Google Search, Google Shopping, Google Display, Bing Ads, en Social Media.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Martijn van Royen

Managing Director Endeavour Heroes

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen