Creatie

Creatie brengt je merk tot leven. Daarbij is het belangrijk dat alle middelen die je creëert, vanuit dezelfde strategie ontstaan en elkaar versterken.

Activatie

Als merk kan je door middel van communicatie een boodschap naar je doelgroepen zenden. Maar door middel van een activatie kan je ook de interactie met ze opzoeken. Hiermee vergroot je engagement en laadt je het merk. Afhankelijk van je doelstellingen, kan een activatie online, offline, of allebei. Online kan je denken aan social activities met games of win acties. Offline kan je denken aan product sampling op locaties waar je doelgroep te vinden is. Bij een combinatie van die twee is het belangrijk dat ze elkaar versterken.

Activatie Activatie

Campagne

Branding starts digital, want bijna iedereen besteed tegenwoordig een hoop tijd online. Maar digitaal gaat verder dan alleen je smartphone. Denk aan digitale out of home schermen, maar ook radio en televisie zijn tegenwoordig digitaal. Campagne voeren kan dus bijna niet meer zonder een digitaal middel en is in veel gevallen always-on.

Campagne

Digital platform design

Een digitaal platform dat een bijzondere ervaring biedt, brengt je dichter bij de klant dan ooit. Of het nu een website, e-commerce omgeving of mobile app is, wij bouwen digitale platformen zodat merken en bedrijven altijd bereikbaar zijn voor hun doelgroepen. Met de mogelijkheden van digitaal is het onze kunst om merken door te vertalen naar een virtuele ervaring die raakt en converteert.

Digital platform design

Employer branding

Op de arbeidsmarkt kan de concurrentie hoog zijn. Aantrekking van nieuw personeel en behoud van huidig personeel zijn dan van groot belang om je bedrijf draaiende te houden of te groeien. Naast goede arbeidsvoorwaarden of flexibele werktijden, kan je employer branding inzetten om personeel aan te trekken en te behouden. Employer branding belicht namelijk de sterke kanten van jouw bedrijf specifiek voor werknemers. Dit kan met een campagne, of met always-on communicatie.

Employer branding Employer branding

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Herwin van den Berg

Managing Director Strategy, Concepts & Content & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen