Campagne

Breng je merk tot leven

Branding starts digital, want bijna iedereen besteed tegenwoordig een hoop tijd online. Maar digitaal gaat verder dan alleen je smartphone. Denk aan digitale out of home schermen, maar ook radio en televisie zijn tegenwoordig digitaal. Campagne voeren kan dus bijna niet meer zonder een digitaal middel en is in veel gevallen always-on.

Van concept tot executie

Bij ons start je campagne vanuit jouw briefing. We kijken natuurlijk naar de doelgroepen en bedenken een concept dat een duurzame verbinding realiseert tussen mens en merk. Vervolgens denken we na over de uitwerking. Welke middelen gaan we gebruiken? Van design tot video, Instagram filters en TikTok dansjes, alles kunnen we in-house produceren.

Hoe kan ik digitaal contact zoeken met mijn doelgroep?

Door je merk te vertalen naar een virtuele ervaring, ben je altijd bereikbaar voor je doelgroep.

Case: DAS

DAS is de helpende hand bij elk juridisch probleem. Maar klanten kunnen worden weerhouden om die hulp te vragen. De nieuwe strategische positionering “DAS, meesters in juridische hulp” werd de slogan die we verspreiden via televisie, radio, print en digitale campagnes. En met resultaat: naamsbekendheid en merkvertrouwen namen toe bij zowel de bestaande als de nieuwe, jongere doelgroep. 


Case: Trust

IRIS, de nieuwe conference call camera van Trust, zorgt ervoor dat iedereen goed zichtbaar en te verstaan is tijdens video calls. Met how-to videos, een commercial gemaakt voor digitaal en digitale media lieten we de B2B wereld zien wat IRIS hen te bieden heeft.

Case: Voedingscentrum

In opdracht van het Voedingscentrum ontwikkelden we een campagne om mannen te activeren minder vlees te eten. Mannen in stoere t-shirts met een grappige boodschap waren het campagnebeeld en met een groep influencers brachten we de boodschap verder. Binnen no-time pikten de media het op en werd in de bladen en op televisie gediscussieerd over de vraag of je de man ‘zijn vlees mocht afpakken’.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Herwin van den Berg

Managing Director Strategy, Concepts & Content & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen