Video

Je kunt je ogen er niet vanaf houden

Op straat, thuis, of online, niets trekt onze ogen meer dan bewegend beeld. Als je dat eenmaal weet, kan je video eigenlijk niet meer uit je marketingplan laten. Maar de kracht van video zit niet alleen in de beweging, het zit voornamelijk in storytelling.

Onze kijk op beeld

Een video met een sterk verhaal raakt, motiveert of activeert de kijker. Ook bij campagnes of een always-on laag zorgt storytelling voor een hogere betrokkenheid van je publiek. Het langdurig inzetten van video is een uitgelezen kans om je merkverhaal over te dragen aan je doelgroep.

Hoe kan ik content slim inzetten voor mijn merk?

Met een sterke contentstrategie en een ritme in het produceren van content, blijf je constant relevant voor je doelgroep.

Creatief concept

Bij Endeavour begint iedere briefing met een sterk creatief concept. We kijken naar je doelstellingen en de boodschap die je wilt overdragen en komen vervolgens met een idee dat jouw doelgroep zal raken.

Smart productions

Voor we beginnen met de productie, stemmen we af op welke kanalen we video’s inzetten. Zo kunnen we tijdens de shoot de juiste formaten schieten en creëren we beelden die passen bij het kanaal waar ze te zien zijn.

Dynamisch

Met digitale media en slim gebruik van data is video dynamisch in te zetten. Iedere gebruiker heeft immers een uniek profiel. Met dynamische video kunnen wij gepersonaliseerde en relevante video content inladen.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Berrit Blok

Content Director & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen