Social media

Stop het scrollen!

Of het nu TikTok, Instagram of LinkedIn is, bijna iedere doelgroep is wel op social media te vinden. Tussen de updates van vrienden, familie of collega’s zie je zelf waarschijnlijk regelmatig content van bedrijven voorbij komen. Social media is namelijk een goed kanaal om de doelgroep te bereiken, inspireren of activeren.

Social campagnes met oog voor de kijker

Om de doelgroep te bereiken op social media is er wel goede content nodig. Social media kanalen zijn namelijk zo ingericht dat de gebruiker gemakkelijk kan scrollen, en dus ook aan het bericht voorbij kan scrollen. Om ervoor te zorgen dat de doelgroep het bericht wel ziet, heb je content nodig die ze direct aanspreekt, van betekenis is, de aandacht vasthoudt en de boodschap overbrengt.

Hoe maak ik optimaal gebruik van video?

Niets trekt onze ogen meer dan bewegend beeld, maar de kracht van video zit nog meer in storytelling.

De juiste boodschap, executie en timing

Als je de boodschap op social media wilt gaan verspreiden, is het belangrijk om jezelf af te vragen of deze wel interessant is voor de doelgroep. Bij Endeavour vertalen we de boodschap naar een creatief idee dat de doelgroep raakt. Dit doen we in beeld en tekst. We kijken mee naar de juiste kanalen en zorgen dat berichten van top tot teen zijn verzorgd; van de juiste hashtags tot het beste moment om ze te plaatsen.

Smart production video

Social campagnes behalen de beste resultaten met video. Video wordt namelijk beter bekeken dan stilstaand beeld en de algoritmes geven voorrang aan video content. Wil je met video gaan werken, dan moet je wel de juiste formaten schieten. Door middel van smart productions kunnen we in één opname content maken voor al je kanalen.

Influencer marketing

Je kunt er voor kiezen om de doelgroep op social media te bereiken met influencer marketing. Het voordeel van influencer marketing is een betrokken groep volgers van de influencer waarmee je samenwerkt. We helpen je graag bij het kiezen, briefen en produceren met een influencer.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

John Meulemans

Strategy Director & Partner Endeavour

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen