Copywriting

Teksten die wél gelezen worden

Bij copywriting denken veel mensen aan lange teksten die slecht gelezen worden. Wie leest er immers nog? Maar copywriting is meer dan dat. Denk aan teksten onder social media berichten, nieuwsartikelen, blogs of whitepapers. Deze middelen worden allemaal wél gelezen, mits ze goed geschreven zijn natuurlijk.

Onderdeel van branding

Wanneer je als merk naar je doelgroep communiceert door middel van tekst, zijn er een aantal dingen van belang. Inkoppertje is natuurlijk dat er geen spelfouten mogen zijn. Maar daarnaast is een sterke tone of voice die past bij je merk van groot belang. Door één tone of voice te kiezen en die consequent toe te passen in al je geschreven communicatie, versterkt copy het merk. Tot slot is de keuze van je middel bepalend voor het resultaat. Zo kan je in een blog meer vertellen dan in social media post. Endeavour heeft de kennis om het juiste middel te kiezen en de expertise om deze uit te werken.

Hoe kan ik mijn doelstellingen bereiken met influencer marketing?

Authentieke influencers kunnen jouw doelgroep bereiken, inspireren en activeren.

Content marketing

Met contentmarketing blijf je constant relevant voor je doelgroep. Veel content wordt ondersteund met of bestaat uit copywriting. De juiste content strategie hangt af van je doelgroep en doelstellingen.

Social media

Ieder bericht op je tijdlijn wordt begeleid door een stukje tekst. Wat je daar precies neer zet, kan bepalend zijn voor het succes van je post. Gebruik je bijvoorbeeld de goede hashtags? En de juiste tone of voice? En is er een call to action?

Email marketing

Wanneer je de doelgroep vaker wilt kunnen bereiken, is email marketing een goed middel. Maar welke e-mail converteert het beste? Door te testen met subjectlines en call to actions, kan je conversie verhogen door middel van tekst.

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Herwin van den Berg

Managing Director Strategy, Concepts & Content & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen