Content

Content is er in allerlei soorten en maten, van blog tot video. Je kunt content gebruiken om doelgroepen te bereiken en doelstellingen te behalen.

Content marketing

Content is er in allerlei soorten en maten, van video tot blogs. Al die soorten content kan je inzetten om doelgroepen te bereiken, te raken en doelstellingen te behalen. Een goede contentstrategie is daarbij de basis. In een contentstrategie bepaal je welke boodschap je wilt vertellen, welk middel daar het beste bij past en welk kanaal daarvoor het meest geschikt is. Zo werk je stap voor stap naar content die de doelstellingen behaalt.

Content marketing Content marketing

Copywriting

Bij copywriting denken veel mensen aan lange teksten die slecht gelezen worden. Wie leest er immers nog? Maar copywriting is meer dan dat. Denk aan teksten onder social media berichten, nieuwsartikelen, blogs of whitepapers. Deze middelen worden allemaal wél gelezen, mits ze goed geschreven zijn natuurlijk.

Copywriting

Influencer marketing

Het is onze missie om merken te helpen met de overstap van old school reclame naar authentieke en vertrouwde content. Zoals we graag zeggen: de beste reclame is helemaal geen reclame. Het creëren van inspirerende content die resoneert met je doelgroep is noodzakelijk. Op deze manier levert je content een bijdrage aan zowel je branding als sales. Wij zijn een van de eerste influencer marketing bureaus in de industrie en blijven deze leiden met prijswinnende campagnes en programma's voor zowel B2B als B2C. Maak gebruik van de kracht van de mens met Endeavour. 

 

Influencer marketing

Social media

Of het nu TikTok, Instagram of LinkedIn is, bijna iedere doelgroep is wel op social media te vinden. Tussen de updates van vrienden, familie of collega’s zie je zelf waarschijnlijk regelmatig content van bedrijven voorbij komen. Social media is namelijk een goed kanaal om de doelgroep te bereiken, inspireren of activeren.

Social media Social media

Video

Op straat, thuis, of online, niets trekt onze ogen meer dan bewegend beeld. Als je dat eenmaal weet, kan je video eigenlijk niet meer uit je marketingplan laten. Maar de kracht van video zit niet alleen in de beweging, het zit voornamelijk in storytelling.

Video

Hoe kunnen wij helpen?

Vul het contactformulier in, bel of mail ons!

Herwin van den Berg

Managing Director Strategy, Concepts & Content & Partner

Founder & Partner

Laat ons contact opnemen