Endeavour is trots op zes Emerce100 vermeldingen

De Emerce100, een jaarlijkse uitgave van mediaplatform Emerce, is een overzicht van de beste bureaus. Wendbaarheid, creativiteit en innovatie zijn een must in het digitale landschap. Dat we deze eigenschappen bezitten, blijkt uit onze zes vermeldingen in de Emerce100. Daar zijn we erg trots op!

De Emerce100 komt tot stand in samenwerking met 1500 respondenten en experts die de kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit van bureaus in verschillende disciplines beoordelen. Daarnaast wordt ook de Net Promoter Score (NPS) meegenomen in de berekening. And our hard work paid off, resulterend in zes vermeldingen met gemiddeld meer dan 4,5 sterren!

  • Endeavour Content, Superlab, Digital agency online campaign (5.5)

  • Endeavour Growth, DBOM, Digital marketing bureau klein (4.5)

  • Endeavour Platforms, PXL.widgets, Digital agency full-service middelgroot (4)

  • Endeavou Content, 3sixtyfive, Influencer marketing bureaus (4.5)

  • Endeavour, Hellodialog, E-mailmarketing software (4.5)

  • Endeavour, Bureaugroepen (4.5)

Endeavour zet vol in op het versnellen van de digitale performance van haar klanten. Onze dienstverlening spreiden we over de gehele breedte van digital marketing en we ondersteunen onze klanten op ieder digitaal vraagstuk. We noemen dat orchestrated digital marketing. Een naadloze samenwerking van digitale disciplines zorgt voor het behalen van de doelstellingen van onze klanten, en dat is waar het om draait.

De 150+ digitale specialisten van Endeavour zijn ontzettend trots om weer vermeld te zijn in de Emerce100.

 

Endeavour Emerce100


 

Wat zijn influencer incubator programma’s?

Influencer marketing is serious business. En dan bedoelen we letterlijke business. In China zijn bedrijven die influencers máken. Lees hier meer over deze miljoenenindustrie.

Het belangrijkste argument voor influencer marketing

Influencers vertellen het verhaal van merken en organisaties op authentieke en vertrouwde manier. En het is één van de krachtigste vormen van marketing van het moment. Maar waarom eigenlijk?

Wat is een copywriter?

Vertel je iemand dat je een copywriter bent, dan weten zij negen van de tien keer niet wat het beroep inhoudt. Schrijft hij of zij alleen maar teksten? Zeker niet! In deze blog vertellen we je wat het vak copywriting precies inhoudt.

Matthijs van Schendelen

Commercial Director & Founder

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op