6 digitale bureaus bundelen krachten onder één naam: Endeavour

Digital agency Endeavour had tot voor kort meerdere bureau’s onder zich hangen: influencer agency 3sixtyfive, online marketing bureau DBOM, app en website development bureaus PXL.widgets en Brewwwers en strategie en campagne adviesbureau Strategy & Concepts. Deze namen komen te vervallen, de 6 verschillende bureaus gaan namelijk gezamenlijk verder onder de naam Endeavour.

De nieuwe naam is niet de enige verandering binnen het bedrijf, dat zo’n 175 specialisten in huis heeft. “We zien dat steeds meer bedrijven online willen versnellen, omdat hun klanten online beter dan ooit te bereiken zijn”, vertelt Mike van der Wallen, founding partner en Executive Director bij Endeavour. “Digital marketing en de strategie daarachter is voor veel bedrijven nog steeds een uitdaging, of dat nou gaat over always-on content, online advertising campagnes of het bouwen en onderhouden van een goede website. Om snel te kunnen schakelen zijn klanten op zoek naar het totaalplaatje. De kennis en skills die zij zoeken, hebben wij in huis. Daarom vinden we het nu tijd om ons daarin sterker te positioneren.” 

Links: Matthijs van Schendelen, founding partner en Commercial Director. Rechts: Mike van der Wallen, founding partner en Executive Director

Vier pijlers voor verschillende services

De verschillende bedrijven, waaronder 3sixtyfive, DBOM en PXL.widgets, worden binnen Endeavour voortaan ondergebracht in vier pijlers. Zo gaat Content over contentstrategie en creatie, staat Platforms voor de ontwikkeling van websites en apps en kunnen klanten bij Growth aan de slag met groeistrategieën. De vierde pijler staat voor in-housing, waarbij marketing- en development personeel intern wordt opgeleid en bij de klant op de werkvloer wordt geplaatst. Endeavour werkt in de verschillende pijlers onder andere voor Danone, Toyota, Unicef, KNVB en DAS.

Orchestrated digital marketing

Al die veranderingen hebben maar één doel: orchestrated digital marketing. Matthijs van Schendelen, founding partner en Commercial Director legt dit uit: “Hiermee bedoelen we dat alle online middelen van een bedrijf, van strategie tot social post, samenwerken en op elkaar inspelen.” Om bedrijven hierin te begeleiden, heeft Endeavour ook een strategische tak. Hier kunnen grote en kleine bedrijven terecht om te starten met hun digitale transitie. In een doorlopend traject brengt het agency, in nauwe samenwerking met de klant, de doelgroep in kaart om vanuit daar de customer journey uit te werken en een sterke positionering te formuleren. Deze positionering wordt vervolgens creatief doorvertaald naar een concept, wat de basis vormt voor alle online middelen. Matthijs: “Dat is waar de eindklant van nu naar verlangt en waar al onze founders met onze klanten naartoe willen werken.”

Gezamelijke foto van alle founding partners. Staand van links naar rechts: Dennis Cheung, Martijn Berns, Martijn van Royen, Herwin van den Berg, Matthijs Kruijer, John Meulemans, Berrit Blok en Neville Artens. Op de bank van links naar rechts: Duncan Borsboom, Matthijs van Schendelen, Mike van der Wallen en Bas Moreu.

 

 

Wat zijn virtuele influencers en hoe zetten merken ze in?

Massa’s mensen volgen virtuele influencer en de accounts genereren veel engagement. Is dit de toekomst die op de deur klopt? Lees er alles over in deze blog!

5 tips voor krachtige data-gedreven merken

Kosten gaan voor de baat uit. Zeker als het gaat om branding. Maar wat is er gebeurd met de merkbekendheid de afgelopen tijd? Zijn data en branding onverenigbaar? Of bestaan ze in harmonie? We geven hieronder 5 tips om ervoor te zorgen dat je jezelf krachtig in de markt zet met ijzersterke marketing. Let’s go!

E-commerce tactics: personalisatie via Customer Data Platforms

Personalisatie is vandaag de dag hot. En terecht, want we zijn allemaal druk en willen uitsluitend relevante content te zien krijgen waar we blij van worden. Laat dit nou net de kracht zijn van een CDP. We vertellen je graag meer!

Matthijs van Schendelen

Commercial Director & Founder

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Neem contact met ons op