Media buying

Hoe bereik je zo effectief mogelijk je doelgroep? Het antwoord is media buying. Vervang je handmatig mediaruimte inkopen voor een Demand Side Platform (DSP), dan vallen allerlei puzzelstukken binnen milliseconden op hun plek. Met media buying koop je geautomatiseerd advertentieruimte en zet je jouw merk ijzersterk neer met Rich Media formats. Ook adverteer je op hoogwaardige websites en kun je makkelijk inzetten op native advertising. Zo behaal je resultaten waar je U tegen zegt. 

Strategie en uitvoering

Als we aan de slag gaan met media buying dan stellen we eerst een strategisch fundament op. Want: strategie zonder uitvoering is nutteloos en uitvoering zonder strategie is doelloos. Hoewel media buying een welkome verademing is voor grote adverteerders, gaat het niet zonder risico. Je hebt strategie, ervaren specialisten en hoge kwaliteit advertenties nodig. 

Strategie. Segmentatie, targeting en positionering brengen we zorgvuldig in kaart. Zo weten we zeker dat we met de juiste plaatsingen de juiste doelgroep aanspreken. 

Ervaren specialisten. Succesvol wordt het pas wanneer gedreven digitale specialisten achter het stuur zitten die de strategie foutloos ten uitvoer brengen. 

Hoge kwaliteit advertenties. Zet jouw merk strak neer met Automatic Page Take Overs, native ads of indrukwekkende interscrollers. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig. 

Rake advertenties voor maximaal resultaat

Met Demand Side Platforms zijn we in staat om real time advertentieruimte in te kopen op basis van segmenten, gedrag of specifieke triggers. De continue influx van data zorgt voor maximaal resultaat, mits je aan de juiste knoppen draait. Geavanceerde algoritmen analyseren consumentengedrag en schotelen de ‘juiste’ advertentie aan de ‘juiste’ persoon voor. Deze algoritmes hebben wel sturing nodig. Met ervaren specialisten aan de knoppen, voorkom je verkeerde instellingen en zorg je ervoor dat je jouw marketingbudget optimaal benut.

Kom direct ter zake

Wie spreekt er beter digitale lichaamstaal dan data-gedreven tools dat doen? Juist. Met media buying wind je er geen doekjes om, maar kom je direct ter zake. In real time veilingen koop je geautomatiseerd en razendsnel mediaruimte in. Je kunt je voorstellen: dit is veel efficiënter én effectiever dan advertentieruimte inkopen in tijdschriften, kranten en vakbladen. Gooi daar een schep data bovenop en je meet perfect wat de impact is van je campagnes. Zo zorg je voor maximaal resultaat. 

Hoe we te werk gaan

Ready? Set, action!

Media buying opent allerlei deuren naar je doelgroep, waarvan je nog niet eens wist dat ze bestonden. Geavanceerde algoritmen analyseren consumentengedrag en weten wanneer iemand klaar is om een aankoop te doen of juist het eerste contact moeten leggen met een nieuw gezicht. Met de specialisten van Endeavour aan het roer, weet je zeker dat je een gigantische indruk maakt op jouw doelgroep. 

Related cases

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.