Influencer Marketing

Wie kan jouw verhaal het best vertellen?

influenceer marketing

Heb jij wel eens iets gedaan of gekocht omdat een Instagrammer of YouTuber het ook doet of heeft? Dan ben je geen uitzondering. De mens is van nature gevoelig voor de invloed van autoriteit. Wie we als autoriteit zien, verschilt van persoon tot persoon. Met influencer marketing koppelen we jouw merk aan de juiste persoon die invloed heeft op jouw doelgroep.

De perfecte match

Het kiezen van de juiste influencer voor een specifiek merk gebeurde tot voor kort nog vaak op aannames. Endeavour heeft onlangs een tool ontwikkeld die deze keuze baseert op data. Door geautomatiseerd te onderzoeken van welke influencer het type content, communicatiestijl en soort volgers het best past bij het merk, kan de keuze onderbouwd worden.

INH-022302-b2b-influencer.webp

Uiteraard heeft dit ook direct invloed op de effectiviteit van de campagne. De kans op een hoge view-through rate, brand awareness en engagement wordt vele mate groter als je vooraf kunt aantonen dat de doelgroep de autoriteit van de gekozen influencer erkent. Endeavour is met de ontwikkeling van deze tool een van de koplopers op dit gebied. En natuurlijk delen we deze kennis en technologie graag met jou.

INH-1920x860-2023020056.webp

Slimme keuzes betalen zich altijd terug

Het kan spannend zijn om de reputatie van je merk in handen van een individu buiten jouw organisatie te leggen. Het is dus belangrijk dat je erop kunt vertrouwen dat de influencer jouw merkwaarden goed begrijpt en deze op de juiste manier representeert. Door onze kennis, onze technologie en onze betrokken samenwerkingsstijl kun jij er gerust op zijn dat je investering zich terugbetaalt en dat je merk sterker in de markt komt te staan. Wij zorgen dat je verhaal perfect vertaald wordt naar passende content. Daarnaast monitoren wij doorlopend de resultaten en sturen bij op de punten waar we verbeterkansen zien.

Waar kunnen we je bij helpen?

Influencer marketing is de perfecte manier om je doelgroep te overtuigen van de meerwaarde van jouw product of dienst. Dat doen we door:

  • Doelgroepanalyse: we onderzoeken wat jouw doelgroep drijft en wie zij als autoriteit erkennen
  • Database van (micro-)influencers: uit ons grote netwerk van influencers kiezen wij de perfecte match voor jouw merk
  • Contentstrategie: we formuleren aan welke voorwaarden je content moet voldoen om optimaal te resoneren bij je doelgroep
  • Contentproductie: we begeleiden (waar nodig) jouw influencer bij het creëren van content die een brug slaat tussen je merk en je doelgroep
  • Bemiddeling en begeleiding: de influencer wordt door ons steeds gebrieft, gecoacht en aangestuurd in de contentcreatie
  • Promotie en advertenties: we targeten je doelgroep en verhogen je SEO waarde

Laten we het gewoon nóg beter doen!

Ons team bestaat uit ervaren influencer marketing-specialisten en content creators. Als klant heb jij daardoor altijd een professioneel aanspreekpunt en een inspirerende sparringpartner. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met de andere specialisten van Endeavour die kunnen helpen jouw merk echt een level-up te laten maken. Denk aan online marketeers die je helpen je conversiedoelen te bereiken, developers en designers die een waanzinnige website voor je bouwen, copywriters die de juiste woorden vinden voor jouw verhaal en strategen die je stap voor stap helpen bij het op de kaart zetten van jouw merk.

Related cases

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.