Campagne

Met de juiste woorden maken we jouw verhaal onvergetelijk

campagne
Het woord ‘campagne’ spreekt behoorlijk tot de verbeelding, maar het is eerlijk gezegd ook behoorlijk vaag. En dat is precies wat een campagne niet moet zijn. Een goede campagne bevat één duidelijke boodschap die verspreid wordt over diverse kanalen. En die ene boodschap zet jouw merk in één klap op de kaart.

1. Step or event

Digital biedt eindeloze mogelijkheden

In de jaren ‘40 en ‘50 plaatsen bedrijven een advertentie in de krant. “Tandpasta van X, voor parelwitte tanden!” In de jaren ‘70 en ‘80 was de tv-reclame het meest geliefde kanaal voor adverteerders. “Pindakaas. Ik vind het gewoon lekker.” Maar met de komst van het internet veranderde het speelveld van de marketing volledig en voorgoed. Een campagne kan vandaag de dag op maat gesneden worden voor elke denkbare doelgroep en doelgericht worden ingezet met online advertenties, via e-mail, op YouTube, TikTok, Facebook, Instagram enzovoort. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.
INH-1920x860-2023020048.webp

Iedere geweldige campagne begint met een goed idee….

Een goed idee, of beter gezegd, een goed concept. Ons creatieve team werkt samen met jou aan het bedenken een boodschap die jouw merkverhaal op een onvergetelijke manier uitdraagt. Of je nu tandenstokers verkoopt of een softwareprogramma voor boekhouders, wij vinden de perfecte manier om jouw doelgroep te overtuigen van jouw meerwaarde. En natuurlijk werken onze specialisten op het gebied van design, copywriting, illustraties, social media en video dit concept vervolgens uit tot een campagne om je vingers bij af te likken.

INH-1920x860-2023020080.webp
Strategie-Image.jpg

…en staat of valt met een goede strategie.

Hoe mooi je uitgewerkte concept ook is, het succes van je campagne wordt grotendeels bepaald door de achterliggende strategie. Ook hiervoor hebben we ervaren specialisten in huis die samen met jou gaan onderzoeken hoe jouw doelgroep het beste te bereiken is. Op basis van deze kennis wordt gekozen welke kanalen op welke manier ingezet gaan worden en welke kpi’s gehaald moeten worden om je succes aan af te meten. Gedurende de volledige looptijd van je campagne houden zij de vingers aan de knoppen om gericht de inzet van je campagne te finetunen en te optimaliseren.

Hoe pakken we dat aan

  • Eerst stellen we kritische vragen en inventariseren we jouw behoeften
  • Vervolgens verdiepen we ons in je doelgroep en hun behoeften
  • Dit verbinden we in een gerichte merkstrategie en vertalen we naar een campagneconcept
  • We creëren de content voor je campagne
  • En dan…sturen we hem de wereld in en blazen jouw doelgroep ermee omver

Gaan we samen prijzen winnen?

We doen het voor jou en niet voor de fame. Maar wat als we de mogelijkheid hebben om het allebei te doen? Een aantal van onze campagnes bleken zo impactvol dat ze ‘award winning’ werden. In onze prijzenkast vind je bijvoorbeeld de FD Gazellen award, twee Lovie-awards, vier Grand Prix Content Marketing awards en (onze grote trots) een bronzen Effie-award! We zouden het supervet vinden om ook voor jouw merk een campagne te ontwikkelen waarmee je een stukje marketing-geschiedenis schrijft. Doe je mee?

Related cases

Experience it for yourself

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.