Personeel Endeavour gaat gevangenis in

Van designer of copywriter naar celbewoner, dat hadden een aantal collega’s van digital agency Endeavour niet zien aankomen. “We dachten eerst dat het een grapje was, maar het bleek écht het plan te zijn van ons bestuur”, vertelt een van de medewerkers. “Nu we er eenmaal zitten, valt het wel mee. Alles went, zelfs een cel!”

De cel in kwestie is natuurlijk een van de cellen in de gerenoveerde Koepelgevangenis in Haarlem. Het pand, dat tot 2016 gebruikt werd als gevangenis, opende begin dit jaar opnieuw haar deuren. Ditmaal niet voor gevangenen, maar voor bedrijven (met affiniteit voor digital tech), een bioscoop, horecagelegenheden en Universiteit Haarlem. Daarmee is de Koepel een tech campus geworden. 

De Koepel voor technologie, innovatie en creativiteit 

Matthijs van Schendelen, Commercieel directeur en partner bij Endeavour is één van de paar innovatieve lokale ondernemers die De Koepel opnieuw ontwikkelen. Hij vertelt: “De Koepel staat, net als wij, voor innovatie en creativiteit. Wij willen constant voorop lopen om klanten nog beter te helpen. Dat we nu bijvoorbeeld onze eigen filmstudio hebben, biedt enorm veel mogelijkheden. De Koepel is zo’n initiatief waar ieder bedrijf eigenlijk onderdeel van wil zijn” 

De Koepel heeft al bewezen een bruisende locatie te zijn die veel initiatief aantrekt. In de eerste 70 dagen na de opening werden er maar liefst 135 tech- en marketingevents georganiseerd. Daarmee ontving de Koepel zo’n 6500 bezoekers. Endeavour zit hiermee in het hart van de digitale transitie in Nederland. 

Endeavour in de Koepel

“Het creatieve hart van Endeavour verhuist naar de Koepel. Waaronder de groeiende Content afdeling die onder andere digital-first campagnes, social content, videoproducties en influencer activaties ontwikkelt. Juist voor deze groep symboliseert de Koepel een nieuwe fase. Waarbij we op deze perfecte locatie met een eigen visie ons creatieve werk naar een nog hoger niveau gaan tillen,” vertelt Creative Director Roeland de Jong. 

“Kortom, de ideale plek voor Endeavour om verder te groeien, in iedere zin van het woord,” besluit Van Schendelen.

Related news

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Wat is GTM?

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.