Medior .NET Developer

Apply here

Wij ontwikkelen sinds 2001 digitale oplossingen in hartje Haarlem. Of de oplossing nu een mobiele- of wearable app is, een point-of-sales systeem of een responsive website; wij bedenken, ontwerpen én bouwen het. Daarnaast ontwikkelen we zelf complexe software producten. Onze klanten variëren van grote multinationals tot slimme startups. 

Voor de uitbreiding van onze .NET development team zijn wij op zoek naar een developer die na een korte aanlooptijd snel en goed mee kan werken aan onze projecten.

Wat ga je doen

Je start je dag altijd met een kop koffie tijdens de stand-up. Hierin bespreek je met je team hoe je vorige werkdag eruit zag, waar je aan gaat werken en of je nog hulp nodig hebt. Daarna bekijk jij je Scrum board om jouw tickets de juiste status te geven en dan ga je aan de slag. De .NET projecten zijn erg afwisselend. Van het ontwikkelen van een planningstool webapplicatie tot het schrijven van software voor een RFID-reader. 

Daarnaast ben je gedurende dag samen met je team bezig om het project door te ontwikkelen. Zo kan de front-end terugkomen met feedback óf bespreek je in een meeting met de klant hoe je het beste aan de richtlijnen voor een functionaliteit kan voldoen.

Waar ga je dat doen
Endeavour is de meest toonaangevende digital agency van Haarlem met drie prachtige locaties in het centrum van de stad. Allen binnen twee minuten te bereiken vanaf Haarlem Centraal station. Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing. Van merkstrategie tot creatieve campagnes, van influencer marketing tot webdesign en van videoproducties tot in-house development specialisten; Endeavour faciliteert het complete pakket.

Werken bij Endeavour betekent werken bij een organisatie die jouw werkgeluk voorop stelt. We investeren in jouw professionele ontwikkeling en faciliteren de mogelijkheid om (gedeeltelijk) remote of flexibele uren te werken. We organiseren ook kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Daarnaast mogen we graag samen borrelen, een feestje vieren met elkaar en we gaan elk jaar, bij goed resultaat, samen op wintersport.

Wie ben jij

Je bent

 • een gedreven ontwikkelaar die ervan houdt om zijn of haar eigen creativiteit en innovativiteit op uiteenlopende maatwerk projecten los te laten 
 • goedgehumeurd en niet bang voor een uitdaging
 • bedreven in het schrijven van automatische unit tests, bij voorkeur op een TDD wijze
 • bereid je te verdiepen in nieuwe technologieën

Je hebt

 • minimaal 3 jaar ervaring in ontwikkeling in .NET Core (kennis van .NET Framework is een pré)
 • uitgebreide kennis van het ontwikkelen van web-applicaties met ASP.NET
 • aantoonbare ervaring op het gebied van het ontwikkelen van .NET applicaties binnen een CI/CD DevOps omgeving, zoals GitLab en Kubernetes
 • aantoonbare ervaring met het werken met cloud services zoals Azure of AWS

Je kan

 • werken met Entity Framework Core
 • zinvolle automatische unit tests schrijven, bij voorkeur op een TDD-wijze
 • clean code schrijven
 • zelfstandig je vakkennis op peil houden, je actief verdiepen in nieuwe technologieën en hulp vragen waar je dat nodig hebt
 • kennis van AzureIoT en MAUI / UWP is een pré.

Wat bieden wij jou
Bij Endeavour word je in staat gesteld om snel je eigen stempel te drukken op de projecten waaraan je werkt en te laten zien wat je kan. Maar ook om met frisse ideeën bij te dragen aan procesverbetering. Je wordt hierin bijgestaan door ervaren senior- en lead developers in een inspirerende omgeving. Je werkt bij ons in een platte organisatie waar jouw inbreng sterk meetelt en gewaardeerd wordt. Daag jezelf uit en groei binnen je vakgebied. 

Wij bieden een marktconform salaris en goede doorgroeimogelijkheden. 

Dagelijks verzorgt onze kok uitstekende warme lunches en op vrijdag drinken we graag samen een drankje. Uiteraard maken we ook veel lol samen tijdens onze maandafsluitingen en teamuitjes. Zo was onze wintersportvakantie naar Lech begin afgelopen jaar legendarisch te noemen.


Selectieprocedure 
Reageer je op de vacature Medior .NET developer? Dan ontvang je een bevestiging van je deelname aan de selectieprocedure. Het is mogelijk dat we vragen naar een portfolio of referenties. Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze job. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Solliciteer direct op de vacature Medior .NET developer!

Location

Haarlem

Department

Platforms

Employment type

Full Time

Minimum experience

Experienced

Apply here

CV
X