Tribe Company

ING BusinessBoost

Client

Tribe Company

Pillar

Content

Date

2020

Branches

B2B, banking

Services

Influencer marketing, Social Media

Na een succesvolle editie eind 2017, vroeg organisator Tribe Company ons weer om de sociale kanalen bij te houden en live verslag te leggen tijdens deze inspirerende avond. Op 20 maart 2019 lieten duizenden ondernemers zich inspireren door spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten van bekende (inter)nationale namen als Esther Perel en Armin van Buuren.

Aanpak

In aanloop van het event, werden ondernemers al warm gemaakt met relevante content. Inspirerende quotes, pakkende levensverhalen en interessante disruptive cases waar iedereen iets van kan leren: dit alles was te vinden op de BusinessBoost Live socials. Het werd een platform waar ondernemers elkaar op weg helpen naar succes, inclusief de uitdagingen die hierbij komen kijken. De avond zelf zorgden we voor een zo breed mogelijke registratie van de hoogtepunten van het event. Elk sociaal kanaal had zijn eigen strategie, die zorgvuldig werd uitgerold om tot maximaal resultaat te komen. Tel hier social listening bij op en je weet zéker dat je ondernemend Nederland bereikt.

Effect

Het effect van BusinessBoost Live laat zich het best meten in de beleving die bezoekers die avond ervoeren. Op social media vonden we de volgende reactie die wat ons betreft de avond goed samenvatten. Een greep uit de reacties: ‘Ik heb genoten. Het was inspirerend, gezellig en informatief. En het optreden van Najib en Armin fantastisch” zegt Gerrie Weijman op Facebook, #BusinessBoostLive was een avond vol #inspiratie en #motivatie tot #daadkracht met tal van topondernemers en een spetterende finale door @arminvanbuuren. Thx to @businessboostl @BNR @ING_news tweette Rob Tijssens diezelfde avond en op Instagram vraagt Dylxna wanneer het Businessboostlive event in 2020 is.

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

Related cases

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.