Internationale HubSpot implementatie voor Modern Dental Europe

Toyota lanceerde op epische wijze hun nieuwe Toyota CH-R, namelijk met een onvergetelijke drive-through ervaring genaamd “The night that flows”. Dit geweldige evenement voor lifestyle- en fashion influencers vond plaats in Londen. Endeavour zorgde ervoor dat iedereen in Nederland deze ervaring kon meemaken.

Toyota nam honderd gasten mee op een virtuele reis door vijf Europese steden: Berlijn, Milaan, Parijs, Barcelona en Londen, volgens een verhaal verteld door Milla Jovovich en gecentreerd rond gasten die hun perfecte flow vonden, zoals het vloeiende ontwerp van de nieuwe Toyota. We wisten van tevoren dat dit een “once in a lifetime”-ervaring zou zijn, en het vastleggen van zo´n gebeurtenis kan moeilijk zijn. Hoe konden we het publiek thuis toch deze ervaring bieden?
Toyota influencer marketing

Deelname met Snapchat Spectacles

Influencers zijn niet alleen experts in het vastleggen van ervaringen, ze zijn ook een belangrijk touchpoint met de doelgroep. Daarom zetten we influencer Laura Ponticorvo in om met een Snapchat Spectacle ‘The night that flows’ vast te leggen. De content die we met Laura hebben gecreëerd was precies wat Toyota nodig had.

Met de Snapchat-bril maakte Laura meerdere video´s van 10-30 seconden voor haar fans, die zo het evenement bijna letterlijk door haar ogen beleefden. Ze bereikte meer dan 504.000 views en de campagne won een Bronze Lovie Award in de categorie Online Advertising – Social Media!

Related cases

Je mag ons alles vragen

Of gewoon kennis komen maken. Wij vinden het geweldig om over jouw vraagstukken na te denken.

Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Let us contact you

We build

Platforms

We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
We create

Content

Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
We spark

Growth

Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
We provide

Inhousing

Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

We shape

Digital Strategy

Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.