Stagiair(e) Online Marketing

Hours

Internship

Department

Performance

Location

Haarlem

Zit jij in het derde of vierde jaar van je HBO- of WO-opleiding? Heb jij affiniteit met online marketing en wil je bijdragen aan de online groei van onze klanten? Wil jij werken bij een bedrijf met een hecht team met een kans om na de stageperiode hier te blijven werken? Bij Endeavour zijn we op zoek naar een online marketing stagiair per september 2024

Wat ga je doen?

Als online marketing stagiair bij Endeavour ondersteun jij het team met het opzetten en optimaliseren van verschillende campagnes, bijvoorbeeld via Google Ads of social media. Verder zijn SEO en data-analyses belangrijke onderdelen van je werkzaamheden. Hiervoor werk je samen met diverse collega’s die zich bezighouden met design, development, content creation en influencer marketing. Ook leren we je alles over andere belangrijke onderdelen van het vak, zoals dashboarding, programmatic advertising en marketing automation. Daarnaast is er natuurlijk genoeg ruimte om aan je onderzoeksopdracht of scriptie te werken. 

Waar ga je dat doen?

Endeavour is de meest toonaangevende digital agency van Haarlem met drie prachtige locaties in het centrum van de stad. Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing. Van merkstrategie tot creatieve campagnes, van influencer marketing tot webdesign en van videoproducties tot in-house development specialisten; Endeavour faciliteert het complete pakket. Als stagiair online marketing werk je binnen de Growth-pijler van Endeavour. Deze dienst helpt klanten bij het bepalen van hun sales- en marketingdoelen en vertaalt de klantvraag naar een concrete strategie en bijzondere campagnes.

Stage lopen bij Endeavour betekent werken bij een organisatie die jouw professionele ontwikkeling voorop stelt. We organiseren regelmatig kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Daarnaast mogen we graag samen borrelen of een feestje vieren met elkaar.

Wie ben jij?

Je bent

 •  een hbo-/wo-student
 •  leergierig en hebt een pro-actieve houding
 •  32 tot 40 uur beschikbaar per week

Je hebt

 •  basiskennis van social media
 •  een commerciële instelling
 •  goede communicatie skills
 •  een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Je kan

 •  creatief denken (data omzetten naar strategie)

Wat bieden wij jou?

Endeavour is aan het groeien, en daar kun jij deel van uitmaken. Dat betekent dat je een een belangrijke rol hebt in ontzettend veel toffe en uitdagende projecten. Bij ons krijg je goede begeleiding van meerdere specialisten en de mogelijkheid om je Google-certificaten te behalen.

Daarnaast bieden wij jou: 

 •  tijd en ruimte om je onderzoeksverslag of scriptie te schrijven 
 •  een stagevergoeding van € 400,-
 •  de lekkerste lunch van Haarlem
 •  een creatieve, gezellige werkplek in het centrum van Haarlem 
 •  de leukste vrijdagmiddagborrels

Selectieprocedure 

Reageer je op de vacature online marketing stagiair(e) in Haarlem? Dan ontvang je een bevestiging van je deelname aan de selectieprocedure. Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze toffe stage. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteer direct op de vacature online marketing stagiair(e)!

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.