Medior / Senior Back-End Developer

Hours

Full Time

Department

Technology

Location

Haarlem

Wij ontwikkelen sinds 2001 digitale oplossingen in hartje Haarlem. Of de oplossing nu een mobiele-, TV-, of wearable app, een point-of-sales systeem of een responsive website is, of een combinatie van allemaal: wij bedenken, ontwerpen én bouwen het. Iedere dag zien of gebruiken mensen ons werk: campagnes, logo’s, websites, apps en software. Onze klanten variëren van grote multinationals tot slimme startups. Daarnaast ontwikkelen we zelf complexe software producten. We zijn gevestigd op 3 locaties: een prachtig herenhuis, een gemoderniseerd oud fabriekspand en de Koepelgevangenis, allen binnen twee minuten te bereiken vanaf Haarlem Centraal station. Op dit moment tellen wij 180 collega’s.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een developer die na een korte aanlooptijd snel goed mee kan werken aan onze projecten. Je bent een gedreven ontwikkelaar die ervan houdt om zijn of haar eigen creativiteit en innovativiteit op uiteenlopende maatwerk projecten los te laten. Bij Endeavour word je in staat gesteld om snel je eigen stempel te kunnen drukken op de projecten waaraan je werkt, maar ook om met frisse ideeën bij te dragen aan procesverbetering. Je wordt hierin bijgestaan door ervaren senior- en lead developers.

Daarnaast ga je met frisse moed en een goed humeur uitdagingen tegemoet.

Wat we van je verwachten:

 • Expertkennis van HTML / CSS
 • Expertkennis van PHP 8 / MySQL
 • Goede kennis van Javascript en Javascript libraries
 • We werken met de 2 beste PHP frameworks: Laravel en Symfony
 • Goede kennis van Git
 • Je kunt goed samenwerken en bent communicatief en sociaal vaardig
 • Je schrijft code die goed werkt, maar ook goed gedocumenteerd, schoon, begrijpelijk en leesbaar is
 • Je begrijpt het belang van geautomatiseerd testen en weet je weg in PHPUnit
 • Je bent in staat aan veel diverse projecten te werken en snel te schakelen

Wat bieden we?

Bij Endeavour krijg je elke kans om jezelf te bewijzen. Wij bieden vrijheid in combinatie met gepaste begeleiding, een marktconform salaris en goede doorgroeimogelijkheden. Je werkt bij ons in een platte organisatie waar jouw inbreng sterk meetelt.

Wij bieden je de kans om te werken met gemotiveerde mensen in een inspirerende omgeving. Test jezelf en groei binnen je vakgebied. Je input wordt serieus genomen en bij ons ambitieus bureau kom je goed tot je recht..

Dagelijks verzorgt onze kok uitstekende warme lunches en op vrijdag drinken we graag samen een drankje. Uiteraard maken we ook veel lol samen. Onze maandafsluitingen en teamuitjes zijn altijd gezellig. Zo was onze wintersportvakantie naar Lech begin dit jaar legendarisch te noemen.

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.