Medior DevOps Specialist

Hours

Full Time

Department

Platforms

Location

Haarlem

Wij ontwikkelen sinds 2001 digitale oplossingen in hartje Haarlem. Of de oplossing nu een mobiele-, TV-, of wearable app, een point-of-sales systeem of een responsive website is, of een combinatie van allemaal: wij bedenken, ontwerpen én bouwen het. Iedere dag zien of gebruiken mensen ons werk: campagnes, logo’s, websites, apps en software. Onze klanten variëren van grote multinationals tot slimme startups. Daarnaast ontwikkelen we zelf complexe software producten. We zijn gevestigd op 3 locaties: een prachtig herenhuis, een gemoderniseerd oud fabriekspand en de Koepelgevangenis, allen binnen twee minuten te bereiken vanaf Haarlem Centraal station. Op dit moment tellen wij 180 collega’s.

Wie zoeken we?
Wij hebben een medior dev-ops specialist nodig zich kan aanpassen aan meerdere scenario’s, projecten en vooruit kan denken. Je zal op zoek moeten gaan naar oplossingen om de beste performance uit het project te halen en het proces te optimaliseren voor development en de klant. De ideeën en visie die je hebt kun je delen met collega’s, we zijn altijd op zoek naar manieren om de workflow te verbeteren.

Wat verwachten we van jou?

 • Goede kennis van Docker, Kubernetes, Helm
 • Onderhouden en maken van GitLab CI/CD pipelines
 • Basis kennis van Git
 • Goede kennis en ervaring met Linux and bash
 • Kennis van de OWASP top 10

Nice to have

 • Kennis of Grafana/ Prometheus
 • Kennis over ELK-Stack
 • Gedetailleerde kennis over MySQL, NoSQL, PostgreSQL, Redis
 • Programmeertaal kennis met nodeJS / PHP

Wat bieden we?
Bij Endeavour krijg je elke kans om jezelf te bewijzen. Wij bieden vrijheid in combinatie met veel verantwoordelijkheid, een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om events te bezoeken en goede doorgroeimogelijkheden.

Wij bieden je de kans om te werken met gemotiveerde mensen in een inspirerende omgeving. Zo is er de mogelijkheid om jezelf te testen en te groeien binnen je vakgebied.

Dagelijks verzorgt onze kok uitstekende warme lunches en van tijd tot tijd drinken we graag samen een drankje. Uiteraard maken we ook veel lol samen. Onze evenementen en teamuitjes zijn altijd gezellig. Zo is onze jaarlijkse wintersportvakantie naar Oostenrijk legendarisch te noemen.

Daarnaast organiseren wij de drukbezochte meetup ‘Think UX Haarlem’. Onze missie is om op interactieve wijze design-bewuste mensen bij elkaar te brengen door middel van sprekers, conversaties, pitch presentaties, portfolio avonden, drankjes & een leuke avond.

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.