Medior Creative Designer / Vormgever

Hours

Full Time

Department

Creative

Location

Haarlem

Als Medior Creative Designer / Vormgever ben je verantwoordelijk voor het vertalen van concepten en ideeën naar visueel aantrekkelijke ontwerpen. Je werkt nauw samen met de Art Director om creatieve oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij de merkidentiteit en doelstellingen van de opdrachtgever.
 

Verantwoordelijkheden: 

 • Ontwikkelen van creatieve concepten en visuele ontwerpen voor diverse marketing- en communicatiematerialen, waaronder advertenties, brochures, banners, sociale media-inhoud, en meer.
 • Samenwerken met interne belanghebbenden om de behoeften en vereisten van projecten te begrijpen en te vertalen naar effectieve ontwerpoplossingen.
  Creëren van grafische elementen, illustraties, typografie en lay-outs met oog voor detail en esthetiek.
 • Bewaken van de consistentie van de merkidentiteit en visuele richtlijnen in alle ontwerpen en communicatie-uitingen.
 • Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen in de ontwerp- en creatieve industrie en deze integreren in het werk.
 • Samenwerken met externe leveranciers, zoals drukkerijen en fotografen, om de productie en uitvoering van ontwerpprojecten te coördineren.
   

Vereisten: 

 • 3 tot 5 jaar werkervaringervaring als grafisch ontwerper, vormgever of een vergelijkbare functie.
 • Uitgebreide kennis van ontwerpsoftware en -tools, zoals Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign) en ervaring met digitale ontwerptechnieken (AI).
 • Sterke creatieve en conceptuele vaardigheden, met het vermogen om ideeën om te zetten in visueel aantrekkelijke ontwerpen.
 • Uitstekend oog voor detail en een goed begrip van typografie, kleurentheorie en compositie.
 • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te samenwerken met interne teams en opdrachtgevers.
 • Flexibiliteit om te kunnen werken aan meerdere projecten tegelijk en onder druk te kunnen presteren binnen gestelde deadlines.
 • Een diploma of relevante opleiding in grafisch ontwerp, vormgeving of een vergelijkbaar vakgebied is een pre.
Als Creative Designer / Vormgever speel je een essentiële rol in het creëren van visueel aantrekkelijke en impactvolle ontwerpen die de merkidentiteit en boodschap van de opdrachtgever versterken en bijdragen aan het behalen van de marketingdoelstellingen.

Even kennismaken:
Wij ontwikkelen sinds 2001 digitale oplossingen in hartje Haarlem. Of de oplossing nu een mobiele-, TV-, of wearable app, een point-of-sales systeem of een responsive website is, of een combinatie van allemaal: wij bedenken, ontwerpen én bouwen het. Iedere dag zien of gebruiken mensen ons werk: campagnes, logo’s, websites, apps en software. Onze klanten variëren van grote multinationals tot slimme startups. Daarnaast ontwikkelen we zelf complexe software producten. We zijn gevestigd op een gemoderniseerd oud fabriekspand, binnen twee minuten te bereiken vanaf Haarlem Centraal station. Op dit moment tellen wij 160 collega’s.

Wat bieden we?
Bij Endeavour krijg je elke kans om jezelf te bewijzen. Wij bieden vrijheid gepaard met verantwoordelijkheid, een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om events te bezoeken en goede doorgroeimogelijkheden.

Je zal bij ons samenwerken met gemotiveerde collega’s in een inspirerende omgeving. Zo is er de mogelijkheid om jezelf te testen en te groeien binnen je vakgebied.

Dagelijks verzorgen onze chefs uitstekende warme lunches en van tijd tot tijd drinken we graag samen een drankje. Uiteraard maken we ook veel lol samen. Onze evenementen en teamuitjes zijn altijd gezellig. Onze jaarlijkse wintersportvakantie naar Oostenrijk is bijvoorbeeld legendarisch!

Daarnaast organiseren wij de drukbezochte meetup ‘Think UX Haarlem’. Onze missie is om op interactieve wijze design-bewuste mensen bij elkaar te brengen door middel van sprekers, conversaties, pitch presentaties, portfolio avonden, drankjes & een leuke avond.
 

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.