Medior Content- & Copywriter

Hours

Full Time

Department

Content

Location

Haarlem

Bij Endeavour zijn we hard bezig met het uitbouwen van ons geweldige bedrijf en daar hebben wij jouw hulp als content-& copywriter bij nodig!

Ons snelgroeiende digital marketing bureau helpt klanten om hun verhaal op de juiste manier, op het juiste moment, met de juiste mensen te delen. Dit doen we onder andere met video’s, social media, prachtige websites en advertenties. Maar hoe mooi die beelden en designs ook zijn, ze zijn redelijk betekenisloos zonder hele goede teksten. Ben jij iemand met gevoel voor taal en een uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift? Ben jij daarnaast ook een echte verhalenverteller en creatief in het bedenken van pakkende short copy? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen
Zowel voor de marketing van Endeavour als voor diverse toffe klanten (denk aan: Danone, DAS, VUE Cinemas, Basiclabel en Vredestein) vertaal jij het merkverhaal naar pakkende copy. Denk aan blogs, whitepapers, persberichten, website content en social posts. Hiervoor werk je samen met diverse collega’s die zich bezighouden met design, development, online – en influencer marketing. Dat samenwerken doe je zowel remote als live op een van onze supertoffe kantoren in Haarlem.

Waar ga je dat doen
Endeavour is de meest toonaangevende digital agency van Haarlem met drie prachtige locaties in het centrum van de stad. Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing. Van merkstrategie tot creatieve campagnes, van influencer marketing tot webdesign en van videoproducties tot in-house development specialisten; Endeavour faciliteert het complete pakket. Als content-& copywriter werk je binnen de Content-pijler van Endeavour. Deze dienst helpt klanten bij het bepalen van hun sales- en marketingdoelen en vertaalt de klantvraag naar een concrete strategie en bijzondere campagnes.

Werken bij Endeavour betekent werken bij een organisatie die jouw werkgeluk voorop stelt. We investeren in jouw professionele ontwikkeling en faciliteren de mogelijkheid om (gedeeltelijk) remote of flexibele uren te werken. We organiseren ook kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Daarnaast mogen we graag samen borrelen, een feestje vieren met elkaar en we gaan elk jaar samen op wintersport.

Wie ben jij
Je bent

 • klantgericht en wil altijd het maximale uit je werk halen
 • creatief, sociaal en communicatief sterk
 • zelfstandig en initiatiefrijk
 • in staat om met je teksten de lezer te overtuigen
 • secuur en kritisch

Je hebt

 • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het schrijven van teksten voor redactionele of commerciële doeleinden
 • affiniteit met digital en social communicatie
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • kennis van en ervaring met de belangrijkste contentmarketingprincipes

Je kan

 • foutloos lange en korte teksten schrijven
 • per doelgroep de juiste schrijfstijl kiezen, gebruiken en onderbouwen
 • werken onder tijdsdruk (dat wil zeggen: volgens planning en deadlines halen)
 • goed luisteren en de juiste vragen stellen

Kennis en vaardigheid in spreken en schrijven in het Engels is een pré.

Wat bieden wij jou
Het Endeavour-team is aan het groeien, en daar kun jij deel van uitmaken. Dat betekent dat je een een belangrijke rol hebt in ontzettend veel toffe en uitdagende projecten. Het copyteam is een compact team wat ervoor zorgt dat jij echt gehoord wordt en je input ontzettend waardevol is. Wij vinden een goede balans tussen privé en werk belangrijk. We denken dan ook graag mee met onze mensen, om het werk zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij hun levensfase.

Daarnaast bieden wij jou:

 • de kans te werken bij een top-level digital marketing bureau
 • een informele omgeving met enthousiaste, gedreven collega’s
 • een budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • een goede pensioenregeling
 • de mogelijkheid om flexibele werktijden aan te houden
 • flinke doorgroeimogelijkheden
 • een premium laptop en headphones
 • de lekkerste lunch van Haarlem, verzorgd door onze kantoormoeder Bernice
 • jaarlijks activiteiten als: Endeavour Wintersport, Zomer BBQ, Oktoberfest, Kerstfeest, etc.

Selectieprocedure
Reageer je op de vacature Medior Content-& Copywriter? Dan ontvang je een bevestiging van je deelname aan de selectieprocedure. Het is mogelijk dat we vragen naar een portfolio of referenties. Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze job. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Solliciteer direct op de vacature Medior Content-& Copywriter!

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
Jeroen Rutte contact
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.