Lunch Tijger

Hours

Part Time

Department

Endeavour Group

Location

Haarlem

Wij zijn op zoek naar een gastvrouw of -heer die onze lunch coördineert. (18-30 u.p.w.)

Jij bent ons missende ingrediënt en dat weet je. Met alle liefde, trots en plezier voorzie je ons van de lekkerste lunch van Haarlem. Jouw liefde gaat bij ons door de maag, maar als Heleen vlak voor de lunch een tomaatje uit de salade probeert te snoepen, tik je haar wel op de vingers!

Wie ben jij

Tijdens de lunch ontvang je jouw collega’s met open armen en een enthousiaste persoonlijkheid. Je wil er persoonlijk op toezien dat iedereen geniet van zijn lunch, zich gedraagt en de lunch ook overleeft. Dus; “Jules, die salade mag je niet hebben. Daar zitten pinda’s in!”. Je vindt het leuk om een menu samen te stellen en iedereen een heerlijke lunchervaring te bezorgen. Je kan goed samenwerken en helder communiceren; je ziet er op toe dat iedereen netjes zijn spullen opruimt, en bent niet bang om iemand aan te spreken wanneer diegene dat niet doet. Je hebt oog voor de wensen en behoeften van je collega’s en kan hier goed op inspringen. Na de lunch ga je aan de slag met het opruimen en de voorbereidingen voor de volgende dag. De HACCP regels zijn jou niet vreemd.

Ook heb je:

 • relevante food kennis incl. kennis van voedselallergieën.
 • relevante horeca-ervaring (keuken).
 • een rijbewijs.
 • een positieve en servicegerichte instelling.

Wat ga je doen

Met jouw passie voor lekker en gezond eten ben jij dagelijks verantwoordelijk voor het hoogtepunt van de dag: de lunch. Wij hebben jou nodig en dat weten we heel goed. Daarom zit je bij ons niet vast aan een 9-tot-5 baan, maar krijg je de vrijheid die past bij jouw lifestyle. Dat betekent echter niet dat er geen uitdaging op je te wachten ligt. Voor 18 tot 24 uur per week is het jouw taak om de stevige trek van ongeveer 70 medewerkers van Endeavour te stillen. De enige eis is dat je drie dagen per week tussen 9.00 uur en 13.30 uur beschikbaar bent. Ideaal als je bijvoorbeeld je kinderen van school wilt halen om 14.00 uur!

Jij houdt je bezig met het:

 • inkopen van alle benodigdheden niet gerelateerd aan lunch.
 • ontvangen en klaarzetten van gecaterde maaltijden.
 • maken van lekkere afwisselende salades en sandwiches.
 • schoonhouden van de keuken en kantine.

 

Waar ga je dat doen

Endeavour is de meest toonaangevende digital agency van Haarlem met drie prachtige locaties in het centrum van de stad. Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing. Van merkstrategie tot creatieve campagnes, van influencer marketing tot webdesign en van videoproducties tot in-house development specialisten. Endeavour faciliteert het complete pakket.

Werken bij Endeavour betekent werken bij een organisatie die jouw werkgeluk voorop stelt. We investeren in jouw professionele ontwikkeling en organiseren ook kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Daarnaast mogen we graag samen borrelen, een feestje vieren met elkaar en we gaan elk jaar, bij goed resultaat, samen op wintersport.

Wat bieden wij jou

Het team van Endeavour biedt jou de mogelijkheid om je culinaire talent volledig te benutten en verder te ontwikkelen. En verder:

 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • een werkplek op een waanzinnige en unieke locatie in Haarlem.
 • een informele omgeving met enthousiaste, gedreven collega’s.
 • budget voor persoonlijke ontwikkeling.
 • een goede pensioenregeling.
 • leuke feestjes en borrels.

Selectieprocedure

Reageer je op de vacature lunchcoördinator? Dan ontvang je een bevestiging van je deelname aan de selectieprocedure. Het is mogelijk dat we vragen naar referenties. Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze job. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Solliciteer direct op de vacature lunchcoördinator!

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.