Medior/Senior HubSpot Implementatie Specialist

Hours

Part Time to Full Time

Department

Growth

Location

Haarlem

Endeavour Growth is onderdeel van een award winning agency met ruim 200 specialisten over de hele breedte van het hele digitale speelveld. Steeds meer van onze klanten hebben de meerwaarde van HubSpot ontdekt en wij helpen hen graag met het implementeren van het systeem in hun marketing- en salesprocessen. Onze ambitie is om een van de beste HubSpot-partners van Nederland worden en daar hebben we jou bij nodig.

Wat ga je doen
Als HubSpot Implementatie Specialist denk en werk je mee aan het opstellen van strategische groeiplannen voor de klanten van jouw team. Vervolgens bedenk je welke campagne flows nodig zijn en werk je deze uit. Je bent medeverantwoordelijk voor de implementatietrajecten en onboarding van klanten. Je helpt hen met het koppelen van systemen en het organiseren van data-stromen. Met behulp van rapportages en dashboards maak je de performance inzichtelijk voor de klant. Daarnaast geef je training, advies en support op het effectief toepassen van HubSpot Marketing en Sales hub.

Waar ga je dat doen
Endeavour is de meest toonaangevende digital agency van Haarlem met drie prachtige locaties in het centrum van de stad. Het content team is gevestigd in De Koepel (voorheen gevangenis, nu ontzettend gave kantoorruimte met diverse horeca en een bioscoop). Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing. Van merkstrategie tot creatieve campagnes, van influencer marketing tot webdesign en van videoproducties tot in-house developmentspecialisten; Endeavour faciliteert het complete pakket.

Werken bij Endeavour betekent werken bij een organisatie die jouw werkgeluk voorop stelt. We investeren in jouw professionele ontwikkeling en faciliteren de mogelijkheid om (gedeeltelijk) remote of flexibele uren te werken. We organiseren ook kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Daarnaast mogen we graag samen borrelen, een feestje vieren met elkaar en we gaan elk jaar, bij goed resultaat, samen op wintersport.

Wie ben jij

Je hebt 

 • minimaal hbo werk- en/of denkniveau
 • minimaal 3 jaar ervaring als marketeer bij een bureau
 • aantoonbare ervaring in B2B leadgeneratie
 • minimaal 3 jaar ervaring met implementatie en optimalisatie binnen marketing automation en/of CRM-systemen, zoals HubSpot (pre), Pardot, of soortgelijke applicaties
 • een enorme drive om resultaat neer te zetten voor je klanten
 • een goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
 • een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel (je zegt wat je doet en doet wat je zegt)

Je kan

 • marketing automation systemen voeden met data uit CRM- of andere bronnen
 • secuur, resultaatgericht en analytisch werken

Wat bieden wij jou
Het team van Endeavour Growth biedt jou de mogelijkheid om je talent volledig te benutten en verder te ontwikkelen. En verder:

 • een marktconform salaris van €3.000,00 – €5.000,00 op basis van fulltime
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • de kans om mee te werken aan allerlei toffe projecten voor ons merkportfolio
 • een werkplek op een waanzinnige en unieke locatie in Haarlem 
 • een informele omgeving met enthousiaste, gedreven collega’s
 • een budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • een goede pensioenregeling
 • de mogelijkheid om flexibele werktijden aan te houden

Selectieprocedure 

Reageer je op de vacature HubSpot Implementatie Specialist? Dan ontvang je een bevestiging van je deelname aan de selectieprocedure. Het is mogelijk dat we vragen naar een portfolio of referenties. Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze job. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Solliciteer direct op de vacature HubSpot Implementatie Specialist!

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.