Content Manager

Hours

Full Time

Department

Inhousing

Location

Ben jij een gepassioneerde allround content marketeer met meerdere jaren aan ervaring en zoek je een uitdagende rol waarin je verantwoordelijk bent voor het managen en optimaliseren van contentstrategieën? Dan is dit jouw kans om ons team te versterken als Content Manager! Bij Endeavour Heroes bieden we een kans voor ervaren professionals die hun vaardigheden willen aanscherpen en uitbreiden binnen het dynamische landschap van digitale marketing. Met jouw indrukwekkende staat van dienst heb je al bewezen een solide basis te hebben in contentmarketing, maar je weet dat er altijd ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Als inhouse content manager bij Endeavour Heroes maak je deel uit van een dynamisch team dat werkt aan projecten voor diverse opdrachtgevers in de Randstad. Of je nu op locatie werkt of vanuit huis, je krijgt de mogelijkheid om jouw kennis en expertise in te zetten om de digitale strategieën van onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. Zij zien jou als een ervaren sparringpartner.

Bij Endeavour Heroes geloven we in continu leren en groeien. Daarom bieden we volop kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. Je hebt toegang tot een netwerk van ervaren professionals binnen ons bedrijf Endeavour, die je kunnen ondersteunen en begeleiden bij complexe vraagstukken. Daarnaast organiseren we regelmatig trainingen en workshops om je kennis over online marketing te verdiepen en te verbreden. Voor wat betreft jouw persoonlijke ontwikkeling, daar helpt onze talent manager jou bij.

Waarom Endeavor Heroes?

Endeavour Heroes biedt een ideale omgeving voor online marketeers die op zoek zijn naar groei en uitdaging. Met een focus op een snelle leercurve, uitdagende opdrachten en een hecht team van collega’s, is het de perfecte plek om je carrière te laten bloeien. Van diverse opdrachtgevers tot regelmatige trainingen en leuke evenementen, bij Endeavour Heroes staat niet alleen plezier, maar ook professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal.

Wat we van jou vragen?

●  Je hebt al een aantal jaar ervaring in content marketing.

●  Een afgeronde HBO/WO-opleiding.

●  Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.

●  Je hebt een ondernemende, flexibele, sociale persoonlijkheid & een commerciële

mindset.

Wat krijg je bij ons?

●  Kennissessies, workshops, trainingen en back-up van senior specialisten.

●  Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

●  De mogelijkheid om (nog) meer te leren over SEA, SEO, AI, UX, social, e-mail,

marketing automation, analytics & CRO.

●  Een fulltime arbeidscontract met een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

●  Een startsalaris van €3.000 – €3.800, afhankelijk van kennis en ervaring.

●  Een optionele variabele beloning.

●  Een Macbook pro.

●  Een vakantie, borrels, feestjes, inspiratiesessies, kennisevents en ga zo maar door!

Selectieprocedure

De selectieprocedure start met een videocall met onze talent manager. Ben je daarna nog steeds enthousiast en zijn wij dat ook? Dan nodigen we je bij ons op kantoor uit om verder te praten en vragen we je om een case voor te bereiden en te presenteren. Staan daarna nog steeds alle lichten op groen en heb je alle concurrenten verslagen? Dan doen we je een aanbod!

Startdatum: nader te bepalen
Locatie: remote en/of bij een opdrachtgever in de Randstad.

Share

Hoe kunnen we helpen?

Wil je bij ons komen werken of heb je vragen, neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
Contact us
+31 (0)23 727 1077 09:00 - 17:00 info@endeavour.nl
work@endeavour.nl
Gonnetstraat 32 2011 KA Haarlem

Apply now!

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, odt, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 1.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  We build

  Platforms

  We bouwen websites, apps of e-commerce platforms die ingericht zijn om jouw doelgroep te triggeren, je merk te vertegenwoordigen en je doelstellingen te behalen.
  We create

  Content

  Content is de vertaling van jouw merk naar beeld en tekst. Blijf met je doelgroep in contact door middel van video, copy, social media en influencers.
  We spark

  Growth

  Maak een plan voor meetbare groei en ontdek wat je daadwerkelijk verdient aan je marketinginspanningen als ads, data, e-mail en nog zo veel meer.
  We provide

  Inhousing

  Laat je team ondersteunen door de nieuwe generatie marketeers, die matchen met je organisatie en je uitdagen met een frisse blik en hun persoonlijke expertises en skills.

  We shape

  Digital Strategy

  Behaal doelstellingen door je merk slim in de markt te zetten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.